Ірпінь, 95 округ - УДАР працює проти опозиції, а Віталій Кличко не тримає слово

31 жовтня 2012, 13:52
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
3632

Сумно...

Важко вести війну на кількох фронтах. Ще важче - коли б'ють у спину. Ті, хто пообіцяв підтримувати...

В цьому окрузі Кличко не захотів знімати свого кандидата Юракова, тим не менше - кандидат від Об'єднаної опозиції Кутовий переміг, за надзвичайно жорстких умов. Не кого-небудь - генерала Мельника переміг! А заодно з ним кандидата від УДАРу й усіх інших.

ОВК дотепер не визнає переможця. Робота комісії усіляко блокується. Чиїх "спортсменів" із посвідченнями "журналістів" там більше - від Мельника, чи від УДАРу, сказати важко.

Кандидат від Кличка протягом трьох днів закидає ОВК скаргами, ставлячи під сумнів протоколи з дільниць і тим самим гальмуючи роботу комісії.

До певного часу ми мовчали. Сподівалися, що кандидат від УДАРу вгамується. Тим більше, що паралельно ми робимо кроки для налагодження співпраці з УДАРом у новій Раді. Про намір співпрацювати з Об'єднаною опозицією у парламенті заявив і Віталій Кличко.

Боролися за округ самотужки, не розраховуючи на УДАР. Надавали Кутовому юридичну підтримку. Представники штабу і члени Ради Об'єднаної опозиціі виїздили в Ірпінь з журналістами, і я в тому числі. 

Боролися з Мельником. Якби тільки з Мельником...

Учора терпець увірвався.

На засіданні Ради Об'єднаної опозиції, де ми вирішували, як захищати перемогу мажоритарників у найбільш проблемних 15 округах, на вимогу членів Ради Олександр Турчинов набрав Віталія Кличка прямо у залі засідань.

Кличко вислухав, пообіцяв нам підтримку в Ірпіні та запевнив Турчинова (члени Ради були свідками телефонної розмови), що УДАР негайно відкличе усі оті скарги, задля прискорення процесу підрахунку голосів.

А тепер увага! Щойно з Кутовим я перевірив документи в ОВК 95 округу. За останні три дні в ОВК подано 70 скарг, з них 32 - кандидатом від УДАРу, жодна скарга - ним не відкликана!

І ще увага! Останню скаргу кандидат від Кличка зареєстрував учора, 30 жовтня, о 23:45 - попри "твердое мужское слово" Віталія, яке він нам дав чотирма годинами раніше.

Я Вам навів лише факти. Емоції залишу при собі. Не вперше...
А висновки зробіть самі.

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.