28 жовтня - протест проти фальсифікацій

02 листопада 2012, 18:15
Власник сторінки
громадянин
0
2186

28 жовтня шляхом масових фальсифікацій, тиску та підкупу виборців в Україні відбувся державний переворот.


Найвищий представницький орган Верховна Рада України сформований у неконституційний спосіб і не відображає справжньої волі українського народу, який відповідно до статті 5 Конституції України є єдиним безальтернативним джерелом влади.

Депутатська більшість не обрана, а фактично призначена Банковою, має намір змінити Конституцію, остаточно знищити нашу державність та народовладдя.

Віктор Янукович не виконав свої функції гаранта Конституції та не забезпечив громадянам права на чесні та демократичні вибори, натомість очоливши процес злочинної узурпації влади.

Відповідно до Кримінального кодексу України протиправна зміна конституційного ладу є особливо тяжким злочином, протидіяти якому  є обов’язком кожного громадянина.

У зв’язку з цим ми розпочинаємо безстрокову акцію протесту та вимагаємо:

 1.     Визнати вибори народних депутатів України 28 жовтня такими, що не відбулись.

2.     Невідкладно призначити нові парламентські вибори за пропорційною системою відповідно до Закону “Про вибори народних депутатів України” в редакції 2007-го року;

3.     Заборонити у нових парламентських виборах участь політичних партій та кандидатів, причетних до фальсифікацій, зловживання владою та підкупу виборців;

4.     Невідкладно призначити вибори Президента України у зв’язку з втратою Віктором Януковичем легітимності після скасування Конституції України 2004-го року, за якою він був обраний;

5.     Невідкладно звільнити всіх політв’язнів;

ЗАХИСТИ МАЙБУТНЄ СВОЇХ  ДІТЕЙ!

 ВИТРАТЬ ОДИН ТИЖДЕНЬ, ЩОБ ПОТІМ НЕ ВТРАТИТИ ВСЕ ЖИТТЯ!

ЗАГАЛЬНИЙ ЗБІР – 3-ГО ЛИСТОПАДА О 12-00 КОНТРАКТОВА ПЛОЩА(пам'ятник Г. Сковороді)

ТЕЛЕФОН ДЛЯ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ: (044)455-8-222

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.