Потерпели очередную победу?

06 листопада 2012, 10:07
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
2328

Так і підмиває кой-кому дати в морду, за оте "переможне" визнання повторних виборів у п'яти округах.

Зрадили хлопців, які відкрито пішли проти бульдозера – і перемогли; зрадили тисячі і тисячі людей, Громадян – у Первомайську, Миколаєві, Каневі, Черкасах, Обухові, Василькові, Києві – які більше тижня цілодобово захищали їхню перемогу, витримали шалений натиск беркутівців, засух, губських, круглових... Вони зробили неможливе і зберегли усі документи! А тут, у столиці, знову та сама історія, як із Законом про вибори – потерпели очередную победу?

Довго не писав, стримував себе, єдність же треба публічно демонструвати: (Але гидко на душі. Тепер легше.

Вас запевняю: якщо повторні вибори відбудуться (бо це ще не факт), особисто працюватиму в кожному із цих округів, по максимуму, аби наші хлопці перемогли регіоналів, ще з більш потужним відривом, і щоб підтримати людей, Громадян, відновити їхню довіру – це найважливіше!

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.