Голодування Юлії Тимошенко: під загрозою не лише здоров'я, а й її життя!

09 листопада 2012, 12:26
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1731

Юля Тимошенко відмовилася від їжі й тримається лише на воді вже більше 10-ти діб. Не днів - саме діб, коли кожна година, кожна хвилина - це страждання.

Юля Тимошенко - сильна і відважна жінка, ми з Вами це знаємо. Але навряд чи повністю усвідомлюємо, наскільки їй зараз важко - і фізично, і психологічно.

Заклики припинити голодування - з боку членів її команди, друзів і рідних, не дали результату. Хотів би помилитися, але думаю, що й не дадуть.

Юля Тимошенко чітко заявила про причину голодування і про свої вимоги до влади, так само про її прохання до опозиції - спільно і мужньо боротися до кінця, захищати (не здавати) жодного свого кандидата, жодного голосу людей, які попри шалений тиск проголосували проти кримінальної влади.

Юля Тимошенко не висувала вимог її негайного звільнення, чи припинення знущання над нею. Це її голодування - за нас, за припинення знущання влади над країною, над 46 мільйонами людей.

Як на довготривале голодування Юлі Тимошенко зреагувала влада? Суспільство? Міжнародна спільнота? Ми з Вами бачимо.

Опозиція? Теж бачимо.

Тиждень тому, коли думали, що переконаємо Юлю припинити голодування, ще якось можна було обмежуватися формальними вимогами до влади у заявах опозиційних сил, прес-релізах, у виступах в ефірі, на площі, чи в Раді.

Зараз, коли всі побачили, що влада не реагує на протести опозиції, навпаки - діє ще більш цинічно і зухвало, а хвора і без того Юля Тимошенко може реально підірвати своє здоров'я, чи не дай Боже, стати інвалідом - опозиція має діяти набагато більш рішуче.

Єдність трьох опозиційних сил, спільні рішучі дії і готовність до самопожертви - в цих трьох засадах я бачу запоруку нашого успіху.

Ситуація не лише на вулиці, в т.ч. біля ЦВК, а загалом по країні, може змінитися кардинально, коли люди побачать і повірять, що опозиція не імітує боротьбу, а реально бореться - за кожен голос, за кожного кандидата, і нікого з них - не здасть! 

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.