Ініціюю заборону використання релігійної символіки на алкогольних напоях

29 листопада 2012, 07:18
Власник сторінки
0
1655

Релігійні символи, назви свят та інші терміни, які належать до вищої духовної сфери людини, не мають права бути використаними в назвах алкогольних напоїв та всіх інших засобів, які шкодять здоров’ю людини. 

Я з обуренням вчора подивилася рекламу пива «Львівське різдвяне», і вважаю, що такий зачин, який йде зі Львова – міста, яке завжди називалося духовною столицею України, є надзвичайно шкідливим і недопустимим. 

Церква, релігія завжди стояли на обороні здоров’я людини. І за допомогою релігійних символів рекламувати алкогольний напій – це значить долучати церкву до нищення нації і нищення народу.

Хотілося б просити ієрархів українських церков, щоб вони висловили свій рішучий протест проти використання релігійних символів на алкогольних напоях, а громадян України – закликати не купувати ті алкогольні напої, які вдаються до настільки цинічного і злочинного використання релігійної символіки у своїх назвах.

 Як обраний народний депутат буду ініціювати законопроект про заборону використання релігійної символіки у назвах алкогольних напоїв і звертаюся до громадськості підтримати мене у цьому. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Україна,здоров'я,релігія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.