Зрадники

12 грудня 2012, 11:11
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
2397

Рада ще не почала працювати, а в Об'єднаній опозиції - уже дві "тушки".

Два депутати з Кіровограда - батько і син Табалови, відмовилися входити до фракції "Батьківщина".

Зрадників не стримала ні скріплена підписом присяга, ні (як стверджує Арсеній Яценюк) - клятва на власних дітях.

Від того, що це представники не нашої, а іншої партії - нікому не легше. Тому що "тушки" - це удар не лише по "Фронту змін", а по всій фракції і по всій опозиції. Це питання довіри людей.

Свою позицію з цього приводу я заявив на засіданні фракції досить чітко і твердо. І був одним із трьох, хто не віддав свій голос за обрання Яценюка головою фракції.

Чому?

Тому що партія "Громадянська позиція" увійшла до складу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" на певних принципах, серед яких - персональна відповідальність партійних лідерів за людей, яких вони пропонують кандидатами в депутати. Під цим документом стоять підписи Турчинова, Яценюка і Гриценка.

Хотів би вірити, що решта опозиціонерів витримають шалений тиск з боку влади і на цьому втрати Об'єднаної опозиції завершаться...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.