Кілька слів про сніжки, індивідуальний терор та гендерну рівність

03 квітня 2013, 11:31
Власник сторінки
громадянин
0
2730

Звернення до представників режиму

Насильство породжує насильство. Громадяни, позбавлені режимом надій на гідне життя, будуть мститись. І чим менше буде залишатись надій, тим страшнішою буде помста. Мститись будуть не ваші колеги по парламенту і навіть не найняті ними люди.
 
Мститись будуть звичайні неорганізовані в жодні структури люди. Поцікавтесь у своїх бадігардерів, що вони здатні протиставити доведеному до відчаю пенсіонеру, який побачивши, що ви проходите під його вікном, абсолютно спонтанно кине вам на голову цеглину. 

Україна за пів-кроку до індивідуального терору, тому хотілось би застерегти цих гламурних регіонівських полудурків - дуже скоро вас будуть просто вбивати. І чим жорстокіше ви будете переслідувати тих, хто абсолютно обгрунтовано вас ненавидить, тим швидше на асфальті біля вашого під'їзду з'явиться ваш силует.
 
І не розраховуйте на жодні поблажки, месники не будуть займатись сексизмом і каратимуть по-європейськи, з дотриманням повної гендерної рівності.

Єдиний шанс для переважної більшості з вас уникнути цього сумного фіналу - це повна і безумовна капітуляція. В такому випадку ви можете розраховувати на гуманне до себе ставлення, оскільки на вас будуть поширюватсь норми Віденської конвенції про утримання військовополених.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.