Маргарет Тетчер хотіла стати радником Леоніда Кравчука

24 квітня 2013, 10:23
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2131

Богдан Гаврилишин не зміг вибачити образи

Виявляється, Маргарет Тетчер на початку 90-х хотіла стати членом... Консультативно-Дорадчої Ради при президії Верховної Ради України, яку створив Богдан Гаврилишин і де він був головою на "прохання Леоніда Макаровича Кравчука". Гаврилишин дав одкоша Залізній Леді. 
"Маргарет Тетчер за чашкою чаю біля каміну запитала, ніби поміж іншим, чи не було б їй цікаво стати членом нашої ради. Пам‘ятаючи, що раніше вона кілька років тому на запитання «Чому б Великобританії не встановити дипломатичні взаємини з Україною?» відповіла, що Великобританія має дипломатичні відносини з країнами, а не з провінціями. Я з ввічливою посмішкою сказав: «Леді Тетчер, та хіба б Ви хотіли бути членом ради провінції?» Вона аж зблідла, а я з великою подякою за зустріч і за чай пішов з її кабінету". 
Цю історію пан Богдан розповів минулого четверга в газеті "День", яка дала шикарну добірку матеріалів пам'яті Великої Маргарет.
Думаю, то був надто емоційний вчинок Богдана Гаврилишина. А Тетчер, очевидно, відчувала якусь вину за свій політично некоректний виступ в Києві. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.