Опозиція має відрізнятися від влади!

22 травня 2013, 13:22
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1049

Сьогодні Рада провалила три проекти опозиції. Опозиція допомогла їх провалити.

1) проект 2126 – про зарахування екологічного податку до бюджетів місцевих Рад. Логічний і правильний. Внесла Свобода, Сех. Опозиція активно агітує за підтримку. Голосування: Батьківщина – мінус 30 голосів, УДАР – мінус 15, Свобода – мінус 5 голосів. Разом – мінус 50 голосів!

2) проект 2503 – про охорону тварин і рослин від винищення браконьєрами. Логічний і правильний. Внесла Батьківщина, Томенко. Опозиція активно агітує за підтримку. Голосування: Батьківщина – мінус 42 голоси, УДАР – мінус 16, Свобода – мінус 4 голоси. Разом – мінус 62 голоси.

3) проект 2149 – про адміністративні послуги, теж від опозиції, УДАР, Продан. Результат ще гірший, бо в секторі опозиції все більше пустих крісел.

Не може бути виправдання такій недисциплінованості й безвідповідальності депутатів. Сектор влади теж напівпустий, але влада мене менше турбує. Турбує те, що опозиція – діє так само, а мала би задати інший стандарт поведінки. Говорю про це вождям і депутатам майже щодня. По барабану. Біда...

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Запрошую до обговорення у Facebook
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.