Комуністи - гальмо революції на Сході

24 червня 2013, 10:18
Власник сторінки
громадянин
0
1424

Режим активно інфільтрує в усі протестні акції своїх партнерів - Комуністичну партію України

Сьогодні повернулась група активістів ГР "Спільна Справа", які брали участь у підготовці та проведенні останніх протестних акцій у Лисичанську. 

Мусимо констатувати, що режим активно інфільтрує в усі протестні акції своїх партнерів - Комуністичну партію України, намагаючись поставити комуністів на чолі будь-якого соціального незадоволення. Завдання комуністів дезорієнтувати протестувальників, максимально перевести незадоволення з центральних та місцеві органи влади та унеможливлення переходу протесту у неконтрольовану революційну форму. Так в Лисичанську комуністи наполегливо намагаються повісити відповідальність за знищену промисловість міста на міську раду, вимагаючи навіть переобрати останню. 

Мешканці, на жаль, не мають елементарного уявлення про відповідальність уряду і часто вірять комуністам. За результатами опитування, проведеного активістами Справи в Лисичанську, лише 5% довіряє регіоналам, в той час як до комуністів довіра зберігається на рівні 20%. 

Висновки наступні. Нам необхідно:  
1. більше працювати з депресивними містами Півдня та Сходу, мешканці яких сьогодні поставлені на межу виживання. 
2. розпочати кампанію по донесенню до мешканців Південного Сходу об'єктивної інформації про участь КПУ у знищенні промисловості та нинішньому соціальному геноциді.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.