Влад Троїцький оголосив, що восени закриває "Дах" біля м."Либідська"

11 серпня 2013, 13:34
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
1642

Давайте вчитися допомагати вітчизняним талантам!

Влад Троїцький оголосив, що з осени він змушений через брак фінансів закрити театральний майданчик біля метро "Либідська". 

Хотілося б вірити,що не йде мова про ліквідацію самого театру "Дах"(бо біля Видубічів в промзоні все ж таки Влад ще творитиме). 

Троїцький подарував Україні кілька цікавих і проривних проектів : театр "Дах", гурт "Даха-браха", "Гоголь-фест", тепер ще й гурт "Дах дотерс", і , на жаль, як і багато цікавих і активних людей, більш запитаний закордоном, аніж у нас в країні.  

Прохання: слід вчитися і говорити добре про тих,хто цього вартує, і допомагати (в тому числі і фінансово, тим, хто є справжніми творцями). 

Восени має відбутися "Гогольфест". 

З цього року вхід там буде платний. Просто не пошкодуйте кілька десятків гривень не на Кіркорових-Пугачових-Галкіних, а на цікавий вітчизняний продукт. 

Троїцький з однодумцями ці гроші не пропиватиме, а творитиме. 

Поважаймо українське мистецтво!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.