Завершився Львський Форум видавців

16 вересня 2013, 09:34
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
799

Думаєте,що Ви культурна і освічена людина? То задайте собі питання: а Ви були хоч раз на Львівському Форумі видавців? А це вже був 20-ий щорічний Форум. Не були? То давайте вчитися читати книжки!

Львівський Форум видавців завершився. 

З 90-х років разом зі своїми друзями беру участь у цьому дійстві(іноді як учасник, іноді як слухач, або ж і просто як вдячний читач). 

Враження від Форуму завжди різні. 

Помітив, що навіть ті, хто критикують Форум, все-рівно наступні роки намагаються на нього потрапити:). 

Але цьогорічний Форум якійсь особливий за емоціями. 

Суцільний позитив:). 

І Львів гарнішає щорічно, і дощ не завадив, і друзів-приятелів знову безліч, і на футбол "під руку" ураганний потрапив(нарешті таки побував на стадіоні і насолодився перемогою "Карпат!"), і "Дзига" як рідна, та ще й книжки розкуповуються!(она Капранови рекорд по продажу однієї книжки- "Мальованої історії Незалежної України" встановили! Повага їхньому менеджерському таланту!). 

На якісь презентації встигнув , та навіть взяв участь(як у Антона Мухарського, книга "Жлобологія"), на якісь завітав сказати добре слово про автора(як про Ігора Осташа. книга "Бонді або повернення Веселовського"), до когось завітав послухати(як до Василя Кузана) і т.п., але,звісно, більшість подій неможливо було охопити,бо їх (на щастя!) безліч на Форумі! 

Тож порадів і тим хвилинам, коли просто зустрічав знайомих, пив з ними каву, перекидався парою добрих слів. 

Тож дяка всім(літераторам, видавцям,"барикадівцям", журналістам,друзям, приятелям, з ким бачився: Ксенії Коробчук,Сергію та Івану Жаданам, братам Капрановим, Івану та Тарасу Малковичам, Петрові та Павлові Коробчукам, Антону Мухарському, Івану Семесюку, Андрію Єрмоленкові, Володимиру Єшкілєву, Юрію Винничуку, Юрію Шухевичу, Володимиру Овсієнкові, Мирославу Мариновичу,Євгену Сверстюку, Олександру Афоніну, Вячеславу Пономарьову, Алексу Заклецькому, Віталію Селику, Левкові Лук'яненкові,Мареку Іващишину, Миколі Вересню,Дмитру Добродомову, Олесю Старовойту,Тарасу Возняку,Славкові Рущишину,Василю Кузану, Ігорю Осташу, Анастасії Розлуціькій, Леоніду Фінбергу , Йосипу Зісельсу, Святославу Померанцеву, Грицьку Семенчуку,Юрку Іздрику, Юлії Даценко, Наталії Тарасовській, Юлії Мотрич,Антону Борковському, Вано Крюгеру, Богдану Горобчуку, Олені Степаненко, Сяргею Прилуцькому, Івану Нестеренко, Олександрі Коваль,Андрію Садовому, Володимиру В'ятровичу, Інні Корнелюк, Олесі Малеванчук, Євгенії Чуприній, Галі Крук, Андріану Кліщу, Марині Гримич та безлічі інших людей,з ким встигнув бодай перетнутися цими днями. 

А ще скількох не встигнув побачити, але знав і відчував,що і вони десь поруч. 

Ех, цього року Львів на Форумі зачарував! 

Тож, кусайте лікті ті, хто не встигнув! 

І заносьте у календар на наступний рік пам'ятку-бо свято продовжуватиметься!:)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.