Неділя у виборчому окрузі

22 вересня 2013, 20:23
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
767

Що можна робити в неділю в Коломиї

Сьогодні теж був у своєму виборчому окрузі-в Коломиї. 

Спільно з Євгеном Гірником брав участь у презентації книги М.Іщенка "Спалився за Україну" про самоспалення Олекси Гірника на Чернечій горі у Каневі.

Радію, що  допоміг пану Евгену Гірнику перевидати цю книгу.

В подальшому цю книжку розповсюдимо по всіх школах Коломиї,Коломийщини та Городенківщини.

Потім разом з Геннадієм Романюком заїхали додому до Мирослава Симчича(сотенного УПА "Кривоноса") та його дружини Раїса Андріївни.

Пан Мирослав як і завжди (і це незважаючи на свої 90 років) в бойовому настрої. Раїса Андріївна передавала вітання нашим бойовим дівчатам з Одеси-сестрам Наталі та Ані Михайленко, які не забувають Симчичів і дзвонять їм(а старші люди потребують уваги).

Потім завітав на коломийський стадіон. Коломийські "Карпати" зустрічалися з "Карпатами" з Яремче. Рахунок розгромний на нашу користь:).

7:1.

Гол престижу яремчане забили лише з пенальті.

Тож для коломийських вболівальників було свято.До речі, вболівальників було багато, і навіть є свій фан-сектор, з символікою, кричалками і т.п, "все по-дорослому":).

Ввечері був на завершенні театрального фестивалю "Коломийські представлення", який традиційно  щорічно відбувається в Коломийському театрі ім.Озаркевича.

Вистава була від київського театру Франка "Сентиментальний круїз".

Богдан Бенюк(в головній ролі) як і завжди був неперевершений.

Вистава про те,а що ж можна назвати "абсолютним злом".

Тож киянам раджу відвідати виставу. Радий був у залі бачити багато знайомих облич.

Впершу чергу підійшов до Романа Іваничука(який спеціально приїхав на цей фестиваль зі Львова) подякувати за його останню книжку "Люлька з червоного дерева"(раджу любителям української літератури-Іваничук пише і нині легко і романтично) та за підтримку мене паном Романом на виборах.

Дякую, пане Романе!

День був насичений подіями та зустріччами з добрими людьми.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.