Ціна Артеміди: як українки продають цноту?

27 листопада 2013, 22:37
Власник сторінки
журналист
0
10820
Ціна Артеміди: як українки продають цноту?

Ми з’ясували як і за скільки в Україні можна продати цноту, хто зазвичай купує та продає цей незвичний товар, та як на цьому можна зробити непоганий бізнес.

Три місяці тому у 20-річної одеситки Лори виникли матеріальні труднощі. Сім’ї дівчини було ні з чого платити їй за навчання. Тоді Лора вирішила заробити гроші самостійно і наважилася на найшвидший, на її думку, спосіб – продати власну цноту. Дівчина помістила оголошення на сайт ukrgo.com три місяці тому. Але вже за два тижні, Лора передумала і незважаючи на усе вирішила зберегти себе для коханого.

«Я передумала, і ніколи цього не робитиму. Це моральна травма на все життя». – ділиться дівчина.

Інструкція з експлуатації

Загалом продаж цноти – процес не довготривалий. За нагальної потреби усі справи можна владнати за 1-2 дні. Хоча більшість дівчат чекає по кілька місяців підшукуючи гідного кавалера. Алгоритм продажу виглядає наступним чином.

Перший крок – визначитися з анкетними даними. Варто вказати переваги своєї зовнішності і бажано таким чином, щоб вони не надто розходилися з дійсністю. Найефективніші анкети з фото. Оголошення складається за наступним алгоритмом: ім’я, вік, колір волосся та фігура, параметри, побажання до кандидатів та координати.

Крок другий – розміщення на сайті власного оголошення. Для цієї справи можна обирати сайти як інтимного характеру так і загального спрямування.

Крок третій – відбір кандидата. Він відбувається залежно від уподобань самої дівчини: за зовнішністю, віком, матеріальним станом. Єдине від чого застерігали опитані дівчата – відкидати претендентів, які вимагають інтимні фото. Швидше за все – це збоченці.

Крок четвертий – обстеження у лікаря. На слово у цій справі ніхто не вірить. Висновок про наявність цноти робить спеціаліст. З цим висновком зазвичай і приходять на першу зустріч. Також часто вимагається довідка про відсутність венеричних захворювань.

Крок п’ятий – безпосередня зустріч, на якій обговорюють конкретну ціну, час та умови основної «зустрічі». Зазначимо, що гроші, як правило, вимагають наперед.

Ціна питання

Напевне ціна – це те, що найбільше приваблює українок. Бразилійка продала цноту за 780 тисяч доларів, американка отримала за свій перший досвід 3.7 мільйони. Порівняно зі середньостатистичними українськими зарплатами – це просто золота жила. Де ж іще заплатять не за твої вміння, а за їх відсутність? Та насправді така ціна можлива лише на європейських чи американських аукціонах. В українських реаліях же все значно прозаїчніше. Від 300 до 2 000 доларів. Градація суто по зовнішності. 300-600 – не надто приваблива. Від 600 до 1000 – середній рівень. Від 1000 до 1500 вище середнього. І 2000 – мега-красуня.

Як журналістка цноту продавала

Щоб ближче познайомитися з людьми, що займаються продажем та купівлею цноти ми вирішили самостійного подати оголошення на сайт. І ось 30 вересня о 9-30 ранку в мережі з’явилося наше повідомлення:

«Мне 19 лет. Красивая, высокая, стройная брюнетка. Студентка, нуждаюсь в деньгах. Продам девственность за 15 тис. грн.»

До одинадцятої години ранку того ж дня на нашій поштовій скринці з’явилося 11 відповідей на це оголошення. Зазвичай цікавилися параметрами та просили надіслати фото. Але дехто підходив до цієї процедури дуже оригінально.

«Доброго ранку!

Сьогодні, прийшовши на роботу, якось без особливих цілей шукав оголошення про продаж авто, а знайшов твоє оголошення, яке було буквально щойно опубліковане. Напевне, це трохи дурне питання, але все ж, невже це правда, що ти хочеш продати свій перший досвід? Якщо ти справді до цього ні з ким не зустрічалася, то які причини тебе на це штовхають? Просто хочу знати тебе краще, щоб зрозуміти чи можна довіряти такому оголошенню, чи це якийсь обман, як часто буває в інтернеті. Тим більше, з можливостями нинішньої пластичної хірургії. Можеш тоді ще написати чим захоплюєшся, як любиш проводити вільний час, де навчаєшся, в якому місті живеш. Ну і фото, якщо що, надішли.

Заздалегіть дякую!

Хорошого дня)»

Після цього ми зрозуміли, що мінімальною інформацією про себе тут не обійдешся, тому довелося підшукати фото та вигадати власну «трагічну» історію.

Знайомтесь, перед вами 19-річна Вікторія з Запоріжжя. Два з половиною роки тому вона вступила до Київської національного університету культури та мистецтв на спеціальність менеджер готельно-ресторанного бізнесу. Жила у гуртожитку. Минулої зими у неї відбувся конфлікт з представниками студентського самоврядування гуртожитку і її виселили. Для того, щоб знімати квартиру, дівчина змушена була піти працювати. За роботою не встигала відвідувати пари, не здала літньої сесії. На щастя їй вдалося взяти академічну відпустку. У січні вона відновиться на навчанні, але для цього їй необхідні гроші. Оскільки дівчина працює в мережі швидкого харчування «MacDonalds», вона не в змозі самостійно зібрати таку суму. Тому змушена використовувати подібні методи. Вікторія любить подорожувати, захоплюється літературою та театром, у майбутньому мріє відкрити власний ресторан.

Така сумна доля Вікторії дуже схвилювала Святослава, повідомлення якого приведено вище. Сам він, з його слів, працює у Австрії, але перед новим роком планує навідатися до Києва. Він запропонував Вікторії відвідати з ним оперу та пообіцяв матеріальну підтримку.

Інший користувач, який підписаний просто «Інтернет». Запропонував нам одразу ?30 тис. за умови, якщо Вікторія приїде в Німеччину, де він на даний момент проживає.

Бували у нас і випадки, від яких застерігали інші дівчата. Один із чоловіків в першому ж повідомленні, щоб продовжити спілкування далі вимагав інтимне фото. А коли ми йому відмовили – просто зник.

Загалом протягом двох місяців роботи нам написало 42 чоловіка. Близько 80% опитаних запевнили, що їх цікавлять подальші стосунки, а близько 40 відсотків готові здійснювати матеріальну підтримку.

Хто продає?

Проаналізувавши оголошення про продаж цноти на сайтах та поспілкувавшись з дівчатами-продавщицями ми зрозуміли, що головна характеристика усіх їх – неоригінальність. Про це можна судити вже по заголовках:

ТЕМПЕРАМЕНТНАЯ ДЕВСТВЕННИЦА..КРАСИВАЯ..продам девственность..

Красивая,молодая.,Продам ДЕВСТВЕННОСТЬ.

І. т. д.

Загалом портрет середньостатистичної дівчини, що продає цноту на подібних сайтах скласти не складно. Це студентка віком від 17 до 21 року. Переважно потребує грошей на вирішення проблем, пов’язаних з навчанням. Траплялися, звісно і інші причини продажу цноти. Зокрема, двоє опитаних хотіли тривалих стосунків, а ще одна просто прагнула здобути інтимний досвід і відточити власні вміння:

«Продам девственность симпотичному мужчине.Очень хочу научиться делать правильно минет и стать любовницей достойного...»

Щодо зовнішніх характеристик, то усі претендентки, з їх слів, були дуже привабливими, мали темний колір волосся(шатенки чи брюнетки, блондинок не зустрічалося), середній зріс та були худощаві(в одному з оголошень швидше за все повненька дівчина, щоб не псувати своєї привабливості характеризує себе як «соковиту»).  

Психолог медичної мережі «Добробут» Катерина Гольцберг:

Більшою мірою це дівчата , які хочуть продати не невинність , а влаштувати своє життя. Будь-яка жінка налаштована на шлюб . Навіть повія , яка йде на панель , все одно психологічно налаштована на те , що в один прекрасний момент вона зустріне чоловіка , який її звідси витягне . Продаж невинності це наче покупка нареченого. Дівчина вірить , що зустріне принца на білому коні , який буде з нею навіки . Якщо у дівчини цнота зведена в ранг однієї з найбільших цінностей вона ризикує опинитися на такому ж місці, як і ваші героїні. Загалом , дівчата перебувають в ілюзіях , але оскільки чоловіки на шлюб не завжди налаштовані , незабаром вони розбиваються .

Хто купує?

У чоловіків покупців віковий діапазон дуже широкий: від 25 до 45 років. До 35 вони переважно неодружені, після – живуть у шлюбі і мають дітей. У матеріальному плані вони представляють середній клас: це приватні підприємці, менеджери середньої та вищої ланки, кваліфіковані програмісти. Більше половини опитаних мають привабливу зовнішність і з їх слів користуються успіхом у жінок.

Причини своєї зацікавленості у подібних пропозиціях мотивують по-різному. Частині не вистачає емоцій, бо за все сексуальне життя їм не траплялося жінок, у яких вони були б першими. Інші просто хочуть бути впевненими у своїй партнерці, оскільки планують з нею і подальші стосунки:

«Цнотливу дівчину я шукаю для того, щоб не збирати після когось інфекції, - стверджує респондент Олег, і додає: У мене дружина і діти».

Психолог медичної мережі «Добробут» Катерина Гольцберг:

У чоловіків різноманітні причини подібного вчинку. Перш за все - невпевненість в собі. Для них отримати головну жіночу цінність - це додати собі своєрідних балів рейтингу перед собою ж .

Друге що рухає чоловіками - це дійсно страх перед хворобами. Вони шукають дівчину , яка буде чиста , але багато хто не замислюються , що венеричні хвороби передаються і через інші види сексу , не тільки через традиційний. Найчастіше, для дівчат збереження невинності - це збереження дівочої пліви , але це не означає , що вона не займається сексом в інших формах. Дівчина береже цноту , але не береже чистоту. Більше того , навіть наявність дівочої пліви - не запорука невинності . Зараз є операції , які легко допоможуть її відновити , а у деяких дівчат її може і не бути від природи, або вона може бути еластичною і розтягуватися , а не рватися.

Ще чоловікам подобається бути вчителями . І якщо дівчина отримує з ними перший досвід , і вони її чомусь вчать , це тішить їх его.

Крім усього іншого тут присутня і данина моді. Наприклад , деякі люди вступають в одностатеві стосунки не тому , що мають до цього схильність , а тому , що це просто модно. Так і з невинністю .

Важливий також перший досвід. Якщо у чоловіка вже була цнотлива дівчина і йому сподобалося, він прагне це повторити. Але доти, доки бажання мати такий зв’язок не перетворюється в нав’язливу ідею, проблеми в цьому немає

Бізнес на досвіді

Усі опитані продавали цноту, з їх слів, вперше. Та сьогодні те, що цноту можна втратити один раз – далеко не аксіома. Декому навіть вдалося збудувати на цьому непоганий бізнес завдяки такій операції як гіменопластика(відновлення цноти).

Процедура полягає в тому, що стінки слизової оболонки статевого органа переміщаються на необхідне місце і зшиваються між собою, або зшиваються залишки залишки дівочої пліви. Триває подібна операція близько 30 хв. Шви накладаються нитками, що розсмоктуються самостійно, без втручання лікаря. Статевий акт після такої операції дозволений вже за 4 тижні. Через два-три місяці шви стають непомітними навіть для гінеколога.

Вартість такої процедури офіційно: 6-7 тис. грн.. Неофіційно – 3 тис. грн.

За словами кандидата медичних наук, члена асоціації пластичних хірургів України Тараса Михайловича Матолинця відрізнити відновлену цноту від справжньої практично не можливо:

«Слизова оболонка зростається безслідно і знайти якісь рубці, які вкажуть на те, що цнота відновлена не можна. Звісно, існують більш складніші методи. Зокрема, можна зробити висновок за округлістю овалу пліви чи за пігментацією, але це теж не завжди покаже реальний результат. Загалом процедура відновлення цноти не популярна. В мене буває 2-3 випадки на рік. Звертаються в основному 18-річні дівчата. Старші жінки до мене не зверталися, та й до моїх колег теж».

Як бачимо, бажання легких грошей все більше приваблює молодих українок. Та насправді перспективи на такі захмарні, як може здатися на перший погляд. В сьогоднішніх українських реаліях невинність, як і усі чесноти, оцінюється дешево. То може варто зберегти її для того, хто оцінить не матеріально, але належним чином?

 

Думкою про продаж цноти ми поцікавилися у простих українців:

Андрій, 19 років

«На мою думку, продаж цноти – це повна дурниця! Дівчина повинна берегти себе для коханого. Дуже хотів би, щоб у моєї майбутньої дружини я був першим. Виходить, що я як Мойсей, виводжу її в доросле життя. Відчуття першого разу дещо дикі, але потім дуже піднесені. Ти відкриваєш для себе дівчину, мов Колумб, але водночас вона лишається для тебе загадкою. А ще ти можеш бути впевнений в такій дівчині, бо до тебе там нікого не було».

Олександр, 25 років

«До дівчат, які продають цноту, ставлюся дуже негативно. Для моїх життєвих поглядів це взагалі неприпустимо. Дуже хотів би бути у своєї коханої першим, але якщо чесно, досі мої стосунки з дівчатами до такого моменту не доходили. Я вважаю, що «щось», двом закоханим робити разом набагато приємніше, коли в обох це відбувається вперше. Ніхто не робить нікому зауважень, ні з чим не порівнює, тому такий момент і запам’ятовується на все життя»

Юрій, 18 років

«До продажу цноти ставлюся негативно. Оскільки це порушення усіх писаних і не писаних моральних норм. Я вважаю, що такі близькі стосунки можуть бути тільки коли між людьми є почуття. Звичайно, приємно знати, що ти у дівчини будеш перший, що першим створиш для неї насолоду, але насправді це не так суттєво, від цього кохання сильнішим не стане. Перший досвід – це нові відкриття. Але особисто для мене це проблема. До цього в мене були тільки дівчата, в яких вже був досвід, тому я не знаю як це робиться…»

Анна, 19 років

«Дівчат, які продають цноту не засуджую, однак і не поважаю. Кожна ситуація і людина - індивідуальні. Є ж такі, які й за пляшку пива віддаюсь. Гидко, але не мені їх засуджувати. Сама про продаж цноти не думала. Тому що я більш консервативно до цього ставлюся - дуже багато нині венеричних хвороб, тому мені зовсім не хотілося б лягати під когось незнайомого. Та й взагалі існують у мене такі, скажімо, застарілі цінності - втрачати цноту з тим, хто тобі подобається. Не кажу що "до весілля - ні-ні", навіть навпаки, щоб притертися треба спробувати, однак з першим зустрічним, ще й за гроші.. Ні, однозначно. Я себе поважати перестану». 

Надія, 19 років

«Ставлюся до цього абсолютно нормально. Це вибір людини і я не в праві когось засуджувати. Сама часто про це замислювалася і замислююся досі. Справа в тому, що зараз більшості хлопців абсолютно байдуже, чи був в тебе хтось до них. Так чого ж добру то пропадати?»

Ірина, 17 років

«Моє ставлення залежить від того,  які обставини спонукали до цього дівчину. Одна справа - дівчата, які були змушені продаватися через те, що мали, наприклад, якісь серйозні проблеми, зовсім інша - це дівки, які продаються за кожним кутком першому-ліпшому. На цю тему я можу сказати багато. Є ж випадки, коли дівчина потрапляє до сексуального рабства і змушена бути проституткою, щоб зберегти своє життя. Тут, звичайно, і їхня провина є. Але до них я ставлюсь з розумінням і жалістю, загалом, цілком нормально. А от до всіх інших ставлюся як до моральних виродків. Вони мені огидні як люди, як особистості, взагалі мені навіть огидний сам факт їх існування. Часто замислювалась про причини, які штовхають людей на такий крок, але щодо мене – це не моє.  На мій погляд, цнота - це зовсім не та річ, якою можна розкидатися направо і наліво. Це щось дуже інтимне і особисте, настільки, що сама думка про її продаж брудна і низька»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.