Заради чого варто жити

14 жовтня 2013, 18:20
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
481

І всього лиш 1 день...

Як же я люблю оце дивне відчуття: божевільна втома, але втома ця приємна. Ти щасливий. Бо за день, вставши трохи пізніше світанку, встиг (а швидше - зміг) зробити все, що планував... Ну, хай, буду чесним, лукавлю - майже все. Але, коли ти чітко бачиш, що твої ідеї і твої дії дають такий результат, що і тебе самого дивує - це все... Така - оксюморон - приємна (!) втома - вона значить більше, ніж секс, море, сонце, стейк з кров'ю, цікаві мемуари, які ще не читав, сауна зі сніговою кімнатою, вірменський коньяк, океаном нескінченний степ, хороший концерт, новий парфум і нове для тебе місто. Навіть більше, ніж цікава людина, з якою ти сьогодні познайомився.
Той, хто знає - зрозуміє... Одначе, головне - у всьому цьому божевіллі знайшов час подзвонити Мамі. А ще головніше - цей день почався з молитви. Нею і закінчиться. Бог вам у поміч. Добраніч.

Андрій Лозовий,
Заступник Лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: щастя,Радикальна партія,результат,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,життя,ідеї,божевілля,оксюморон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.