Як жінка сама себе вбиває

26 серпня 2013, 21:40
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
255

Щастя у кожного своє. Навіть, якщо це важко зрозуміти

Шо за свадьба без поножовщини?.. День народження Ірми Крат - це живий детектив. В цей день іменинниця випадково познайомилась із сусідами, вони, дізнавшись про свято, привітали Ірму, а вона як людина великодушна запросила їх. Звати цю милу пару Таня і Сергій. Таня бухає вусмерть і з незнайомими людьми поводить себе відверто по-хамськи (що пробачаєш тільки за те, що вона, як-не-як, жінка). А Сергій на людях ніяк на це не реагує, навіть зауваження жінці не скаже, сидить тихенько і нє подаєт прізнаков жизні... Згодом ми дізналися від заплаканої Тані, що вдома цей тихоня нещадно її б'є. Правду кажуть, що в тіхом омутє чєрті водяться. Крім того, Сергій б'є її дитину від іншого чоловіка, а також її маму Наталю Матвіївну (при тому, що їй - нонсенс, як вона це терпить! - належить квартира, в якій ці Адамси живуть). В честь чого Таня терпить цього муділу?.. Важко сказати, мабуть, жіноче щастя в її очах виглядає так. Як на мене, чоловік, який б'є жінку - це кончена тварь, таких нада каструвати, шоб не розмножались. Битися можна лише з тими, хто сильніше тебе, а не слабше...
А сьогодні він повів її додому і ледь не вбив. Разом з нею і маму... Сльози, кров, істерики, у Наталії Матвіївни така шишка, що виникає здивування, як ця нещасна жінка взагалі жива, ще й рухається. Величезний респект Олексію Вороненку - у критичний момент він фактично врятував Тані життя. Нарешті приіхали мусора. Що буде далі?.. - не знаю. З днем народження, Ірма!)))

Андрій Лозовий,
Заступник Лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: детектив,Радикальна партія,Андрій Лозовий,Lozovyi,день народження,жінка,Ірма Крат,іменинниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.