Що означає «не щастить» та як із цим боротися

08 лютого 2013, 22:44
Власник сторінки
Студент кафедры журналистики ИМО НАУ
0
290
Що означає «не щастить» та як із цим боротися

Невдалий день - посміхнись.

 У вас бувають невдалі дні, коли зранку проспав, пролив каву на новий випрасуваний костюм та вже на діловій зустрічі згадав, що важливі папери залишив вдома, не кажучи вже про ранкове заняття йогою у вщент заповненому тролейбусі, який, до того ж, потрапив у затор? Ніби весь світ налаштований проти вас. Якщо сьогодні  саме такий день, не засмучуйтесь. Ще не відомо кому пощастило менше. «Гірше бути не може», - скаже песиміст. «Ні, може!» - відповість оптиміст.

    Хтозна, можливо, автобус, на який ви не встигли , ввечері побачите у надзвичайних новинах, a залишившись вдома через відмінену співбесіду, попередили обкрадання вашої квартиpи. Люди мають вузьке бачення та не можуть об’єктивно оцінити ситуацію, передбачити, що було б якби.. Доля не з проста сама будує майбутнє, навіть якщо воно не відповідає нашим вимогам та бажанням,  вона  просто знає краще. Існує безліч випадків, коли люди рятували собі життя, присівши, щоб зав’язати шнурок, коли над ними, перевертаючись, пролетів мотоцикл, відлучившись у вбиральню, щоб витерти з одягу щойно розлиту каву, навіть не підозрюючи, що в цей час відбувається пограбування. Не встигли на літак або що - не поспішайте проклинати Долю або вибагливість пані Фортуни, адже є люди, які в силу певних життєвих обставин не попливли на «Титаніку» та загубили проїзні квитки на «Боінг 747» та залишилися в живих. Пощастило?  Безперечно! Але чи вважали вони тоді, що це найщасливіший день у їхньому житті?Звичайно, ні!

    Якщо вам здається, що темна смуга супроводжує певний проміжок вашого життя, раджу вам не впадати у відчай. Будь-які зміни на краще! Перевірено власним досвідом. Для мене було сильним ударом, коли батьки розлучились, але це відкрило дорогу здійсненню найзаповітніших мрій: мати старшого брата, бачити маму щасливою, жити у гармонії з природою у заміській місцевості.. Якщо фортуна повертається до тебе спиною - дай їй стусана і вона обернеться, щоб поглянути, хто це зробив. Змініть своє ставлення до життя: радійте кожній хвилині, даруйте світу посмішку, живіть переконанням, що мрії збуваються. У ситуації, вам не підвладній, не намагайтеся щось змінити і все складеться якнайкраще. Саме це і є подарунком долі, коли докладаючи найменше зусиль, отримуєш  найкращий результат. Таких людей називають щасливчиками і ними можете стати і ви.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.