Вадим Хабібуллін: Беріть приклади з тих, хто навчався у Ваших школах і досяг...

01 вересня 2012, 13:08
Власник сторінки
0
391
Вадим Хабібуллін: Беріть приклади з тих, хто навчався у Ваших школах і досяг...

…звернення Вадима Хабібулліна до першокласників, учнів та вчителів, батьків, бабусь та дідусів учнів з нагоди свята 1 вересня - «Першого дзвоника»…

Вадим Хабібуллін: «Беріть приклади з тих, хто навчався у Ваших школах і досяг в житті чогось»

 

 

…звернення Вадима Хабібулліна до першокласників, учнів та вчителів, батьків, бабусь та дідусів учнів з нагоди свята 1 вересня - «Першого дзвоника»…

 

 

Дорогі дітки, шановні батьки і рідні, вчителі!

 

Маючи таку високу нагоду і честь звернутися до Вас спробую окреслити головні тези та передаю Вам, першокласникам, учням та вчителям, батькам, бабусям та дідусям учнів найщиріші привітання.

 

1 вересня це всенародне свято, адже завдяки знанням та освіті людина досягла сучасного розвитку. Ми маємо і надалі підтримувати талановиту молодь, вчителів і Ваші родини як би зараз це не було важко.

 

Також щиро дякую всім вчителям, оскільки ми завжди залишаємося Вашими учнями. Міцного Вам всім здоров`я та постійного прагнення до нових знань, адже вони це сила і майбутнє.

 

Від себе особисто та на правах у минулому учня школи №205, що на Борщагівці у Святошинському районі Києва, додам ще декілька слів.

 

Я закінчив школу №205 у 1992 році та згодом поступив на юридичний факультет. А в 2011 році цю ж школу закінчив мій старший син і також поступив на юридичний факультет і сподіваюся, її зможе закінчити згодом і мій молодший син.

 

В школі мені було важко навчатися і десь я дуже лінився, але згодом, дякувати не запізно, я це зрозумів і на сьогодні маю три вищі освіти, закінчив три вищи учбові заклади.

 

Мрії збуваються, і Ви маєте в це вірити і цього прагнути.

 

Діточки буде дуже важко, буде іноді не цікаво, буде здаватися, що це не потрібно вчити! Але пам’ятайте знання, освіта – це не тільки Ваше майбутнє, але і майбутнє Ваших рідних та всієї країни.

 

Я особисто був взагалі звільнений від навчання української мови, але майже в 25 років взяв в шкільній бібліотеці всі підручники за 10 років і сам за рік вивчив.

 

Я за русский язык, але я проти …

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/blog3/a66152

 

 

Беріть приклади з тих, хто навчався у Ваших школах і досяг в житті чогось. Просить своїх директорів аби створювали в школах куток пошани, де б Ви мали можливість гордитися своїми попередниками, такими ж маленькими в минулому учнями, які стали відомими і прославляють Ваші школи.

 

Дітки, рідні та вчителі тримайтеся, буде важко, але вірю, що іншого виходу немає і ми після великої світової економічної і попередньої політичної кризи вийдемо ще сильнішими, ще мудрішими.

 

І коли Вам буде важко, коли не дай Бог Вас будуть зобижати – звертайтеся завжди і радий буду Вам допомогти, бо тільки разом маємо бути. Мій рідний Святошинський район. Як доречи і будь-який інший,  має бути для всіх його жителів, якого б політичного кольору вони не були і це публічна позиція Президента України.

 

Наостанок хочу згадати хоча б деяких вчителів, яким також все життя завдячуватиму, що чогось досяг в житті та згадав їх у своїй книжці, яку з великою честю передав в подарунок до бібліотеки моєї рідної школи.

 

А це мої вчителі - Олена Валер’янівна Ширяєва, Нінель Анатоліївна, Ніна Феодосіївна, Юрій Михайлович Булаков, Сергій Іванович Туренко, Марія Миколаївна Бабич, Алла Альбертовна та інші, з якими і сьогодні маю честь стояти поряд.

 

Низький Вам уклін і щира вдячність.

Дітки, батьки та вчителі - Ви завжди можете на мене розраховувати!

 

З великою повагою і сподіванням виявитися корисним,

 

 

Вадим Хабібуллін

Київ, Святошинський район

адвокат, правозахисник, громадський діяч, політик

 

- кандидат у народні депутати України

в одномандатному виборчому окрузі №219

Київ, Святошинський район

Постанова Центральної виборчої комісії №147 від 03.08.2012

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.