ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ГОТУЄ МАСШТАБНЕ ПОБОЇЩЕ ПІД СТІНАМИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ.

04 червня 2012, 10:01
Власник сторінки
0
776

На вівторок до Києва стягують бойовиків.

         Нещодавна провокація Колісниченка в сесійній залі засвідчила, що це лишень частина добре спланованого «регіоналами» сценарію з дестабілізації політичної ситуації в Україні напередодні виборчої кампанії.

         Втрачаючи підтримку власного електорату, Партія Регіонів знову вдається вже до відомого нам сценарію розподілу українського народу на «наших - донецьких» та «західняків -  бандерівців»,  використовуючи для цього   мовний  та територіальний принципи. Однак виявляється, що розбитих голів у сесійній залі регіоналам замало, тепер вони готують побоїще під стінами Верховної Ради.  

          Як стало відомо активістам ВК «Наступ», в даний час структурами Партії Регіонів здійснюється масштабна мобілізація «майданобайтерів» та «бойовиків» для участі в силовому протистоянні з представниками націонал-патріотичних сил у вівторок, 5 червня 2012 року. . 
Крім того,  в даній провокації залучено ряд структур проросійської орієнтації
, зокрема «Російський блок», «Союз вірних козаків».

          Як повідомив голова ВК «Наступ» Р. Секела «Нам стало відомо, що  «Російський блок» підготував для «роботи в Києві» більше 500 бойовиків, які пройшли спеціальну підготовку та мають досвід роботи в силових структурах та охоронних фірмах.»

 Сьогодні організацією масовки в Києві займаються «Молоді регіони», в інших областях - регіональні штаби Партії Регіонів.
Кожному у
часнику фізичного протистояння пропонують у Києві від 500 до 800 гривень, залежно від поставлених завдань, плюс компенсація можливої «завданої шкоди здоров'ю». Збором «бойовиків» і організацією провокацій займається технологічний штаб Партії Регіонів, нещодавно сформований спеціально для виборчої кампанії 2012 року.
          Зважаючи на дану інформацію, ВК «Наступ» звертається до всіх представників націонал - патріотичних сил та закликає не допустити організовану Партією Регіонів вакханалію. Ми звертаємось з проханням  максимально мобілізувати всі свої ресурси і дати гідну відсіч антиукраїнським силам.
Ми звертаємо увагу представників правоохоронних органів України, що  готуються провокації і закликаємо не допустити силового протистояння.

 

Прес-служба ВК «Наступ».

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.