Дядя Ваня, або свавілля Укрзалізниці та бездіяльність Прокуратури

07 травня 2011, 15:55
Власник сторінки
0
733

Почалось все з того, що я зі знайомими їхав поїздом на західну Україну. В нашій «купешці» (в лапках тому, що їхали ми плацкартом) сидів «піддатий» чоловік на ім’я Іван, якого ми охрестили «дядя Ваня».

Був абсолютно спокійним, нікого не зачіпав, громадський порядок не порушував. Трохи пізніше ми помітили, як до нього підійшов провідник і щось запитав (мабуть квиток?), і після цього вони посварились.

Публікація має багато відсканованих документів, тому зручніше буде переглянути на моєму блозі: Дядя Ваня, або свавілля Укрзалізниці та бездіяльність Прокуратури
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Укрзалізниця,МВС,генеральна прокуратура,начальник,Кабінет Міністрів,менти,Богданович Андрей Яковлевич,менты,Богданович,свавілля,Кабмін,Міністерство транспорту та зв'язку,КМУ,поїзд,бєспрєдєл,Міністерство внутрішніх справ України,Іванько О. В.,Горілей С. В.,дядя Ваня,Київська прокуратура,Кондратюк О. І.,Кравченко О. О.,Мінтранс,Онищенко С. В.,пасажир,пасажир Іван,провідник,Транспортна прокуратура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.