Боїтесь ви громадянської війни чи ні?

01 лютого 2014, 08:41
Власник сторінки
громадянин
0
223
Боїтесь ви громадянської війни чи ні?

Сьогодні це вже не має значення. Режим вже веде з нами неоголошену війну. Що таке війна? Це продовження політики іншими засобами.

Боїтесь ви громадянської війни чи ні? Сьогодні це вже не має значення. Режим вже веде з нами неоголошену війну.

Що таке війна? Це продовження політики іншими засобами. Політика Януковича потерпіла нищівну поразку. Риску під нею підвів провальний Вільнюський самміт і зрив підписання угоди з ЄС. 
При повному розграбуванні економіки і фінансів шлях лишався один - здавати країну Путіну. Оскільки народ на це ніяк не був згодний, виник стихійнмй Майдан за євроасоціацію. Про яку сам Янукович всім вуха пожужжав за 4 роки.
Та оскільки політика збанкрутувала, лишилось вести її "іншими" способами. Ну а донецькі "інші способи" Янукович вивчив з дитинства. Це методи бандитські. І 30 листопада були побиті нещадно студенти, журналісти та випадкові перехожі, яких не попередили про початок бойових дій. Хто наказав розпочати бойові дії, видно з відсутності розслідування звірств беркуту і навіть спроб покарання винних.

Кілька наводящих питань.

1. Чому Д. Булатова, про якого не було жодних вістей 8 днів, і який вчора вийшов до людей ледь живий, побитий-порізаний і без вуха, сьогодні Захарченко намагається заарештувати з реанімції(!) і звинуватити в викрадені самого себе "з метою провокації"?! Диво, що в цьому не звинуватили Ігоря Луценка та викраденого з ним і закатованого до смерті Юрія Вербицького. Було б цілком в дикунській антилогіці садистів і брехунів.

2.Чому не відкриті кримінальні справи і не видно слідства по факту смерті трьох людей, застрелених на Грушевського? Якщо режим таки не причетний до цих смертей? Але явне небажання шукати вбивць свідчить, що вони діяли за вказівкою бандитів у владних кабінетах.

3. Якщо таємничі ескадрони смерті викрадають, катують і вбивають людей без відома керівників правлячого режиму, то чому не чути про екстренні наради в МВС і СБУ, чому не створені оперативні групи для розлідування, досі не чути про прочісування району Вишеньок, де знаходять закатованих?

4. Якщо масові підпали і нищення автомобілів у Києві не координується з владних кабінетів, чому не чути жодних заяв про стурбованість цим, не чути про наради з цього приводу, вжиття заходів і створення мобільних груп для патрулювання міста? Чому міліція відпустила пізньої ночі з місця злочину групу явно не місцевих молодиків, котрі за показами свідків і були підпалювачами?

5. Чому в Дніпропетровську в один день видали посвідчення журналіста 400 тітушкам, щоб тут же подати 400 запросів на володіння вогнепальною зброєю для новоспечених "журналюг"? Проти кого може формувати режим армію озброєних гопників, як не проти власного народу?

6. За яким правом поранених кидають в тюрми з лікарень замість надання медичної допомоги? За яким правом арештовують людей з запахом багаття від одежі, в будівельних касках чи з жовто-блакитними стрічками на одежі? Чому забороняють підвіз дров на майдан і кидають до в'язниці просто за перевезення шин?

Таким чином маємо неоголошену, але жорстоку війну правлячого режиму бандитськими методами проти народу, не бажаючого повернення до диктатури сталінського зразка.В цю бандитську війну втягнуті всі гілки влади, ба навіть найупосліджені кримінальні елементи - тітушки. Про озброєння останніх ми вже говорили. А участь найвищих посадовців в розкручуванні терору можна ілюструвати поведінкою Азарова після вбивства снайпером трьох людей на вул. Грушевського. Він не виразив жодного жалю чи співчуття, не заїкнувся про розслідування! Навпаки, наказав видати вбивцям премії і виділити житло! Інша гілка влади - харківська ОДА одягнула на знак співучасті в убивствах чорні футболки з написом "беркут"!

Людям з цивілізованого світу незрозуміло, Чому І. Луценко та Д. Булатов, вирвавшись з лабет садистів-убивць, не дзвонили одразу в міліцію. Але вони таємно виходили на друзів і ті вивозили їх в безпечне місце. Адже в наших фронтових реаліях дзвінок в міліцію швидше всього означав би попадання з вогню в полум'я. З рук таємних садистів в руки цілком легальних, діючих під вивіскою правоохоронців. З садистами-суддями і такими ж прокурорами. Янукович вибудував ідеальну бандитську диктатуру. І цим злочинним апаратом хоче підім'яти під себе всю Україну. Як йому з подільниками вдалося в 90-ті підм'яти такими методами Донбас.
Окрема "подяка" Кучмі, що вивів Януковича на всеукраїнський простір, і Ющенку, що зрадницьки продався донецьким сам і продав Україну.

Януковичу з рештою стовпів режиму вже не треба грати роль європейських політиків. Нарешті можна показати своє справжнє лице. І вони вже не соромляться. Згадали методи своєї бурхливої кримінальної молодості. Жодні переговори з ними беззмістовні. 
Усвідомити це треба всім громадянам України і всім політичним лідерам світу. Янукович не будує диктатуру. Він її збудував в найгіршому злодійсько-бандитському варівнті. Зі знищеною економікою і знищеними інститутами держави. І готовий ради своїх амбіцій не тільки винищувати свій народ, але і здати суверенітет країни па поталу такому ж малоадекватному сусіду.

Всі, хто не бажає бути рабом у відморожених бандитів, мусимо повстати на боротьбу за свою свободу і за звільнення України від бандитської окупації. Поки негідники не розвязали повномасштабну війну. А ООН і міжнародна спільнота держав має нарешті відкрити очі і побачити в наших високих кабінетах страшно небезпечних злочинців-беспрєдєльщиків. І зробити щось дієве, щоб не допустити в 21 сторіччі чергового геноциду українців черговим диктатором - напівпритомним клептоманом-садистом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.