За що боролися, на те й напоролися

30 січня 2014, 10:57
Власник сторінки
журналіст
0
190

януковичі з НСЖУ зажадали в януковичів з прокуратури розслідувати напад януковичів на журналістів біля ОДА

Голова Дніпропетровської обласної організації НСЖУ Олексій Ковальчук звернувся до прокурора області Н. Марчук з вимогою розслідувати напад на журналістів тітушок під час подій біля ОДА.

В той же час сам керманич місцевої філії спілки - вірний слуга влади, її ставленик. Він, як і чимало інших журналістів, своєю професійною діяльністю сприяли створенню, точніше реінкарнації злодійської системи, плоди якої нині пожинає Україна.

Саме завдяки таким будівничим янукізма і його місцевому різновиду - вілкулізму - журналістів зараз відстрілюють як бродячих собак. Ковальчук удостоєний владою звання заслуженого журналіста України - за свої звитяги у вихвалянні антиукраїнського, антидемократичного, антилюдського, кримінального режиму.

Забагато халебних статей було написано про головного гопника країни та його місцеву бригаду, забагато сюжетів відзнято. Тепер журналісти отримають за це гонорар у вигляді пострілів з травматики, ударів палицями, трощення апаратури.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.