Спровоковані сутички це чергова спроба узаконити диктатуру і закручування гайок.

19 січня 2014, 15:00
Власник сторінки
0
148

Як і після побиття студентів і журналістів застосовується сценарій з сутичками між провокаторами і правоохоронцями. Будуть змонтовані сюжети з жорстоким побиттям міліції для виправдання перед заходом

Розумні політики знають як перемагати, а мудрі знають коли перемагати, а коли поступитися.

А нерозумні все роблять на зло іншим і закони президент підписав на зло заходу, який почав розмову про санкції. Цією слабкістю дуже часто користується його оточення, взагалі я сумніваюся що в його оточені є достатня кількість розумних людей, яким він може довіряти на всі 100%. І невідомо куди вони заведуть країну маніпулюючи ним. В Вільнюсі він відчув що захід його не сприймає, образився і на зло полетів в Китай, хоча і до того з країни вони планомірно вибудовували щось схоже на колгосп, де всі будуть працювати за їжу.
Не виключаю що і на журналістах з студентами хтось зганяв свою злость. І візовий режем і закон про агентів це продовження цієї політики (заборона носити каски свідчить не про бажання погладити по голові), або записуйся в їх політико-бізнесові колгоспи, або вибирайся з країни, або здихай з голоду. І усім цим керує зграйка переляканих маразматиків. Тому потрібно вимагати від заходу, щоб і їм перекрили весь кисень і ізолювали від усього світу.
Президент не вміє пробачати, премєр і багато інших проросійських українських політиків і досі не пробачили принижень і страху, які вони пережили після 2004 року. Різка відмова від євроінтеграції на девяту річницю помаранчевого майдану, можливо, була спланованою помстою, а президента вкотре просто використали.
Він сказав що ніколи не піде в Європу з зігнутою головою, а люди з його оточення уточнили і сказали що, якщо і підуть в Європу, то лише для того щоб ще раз встановити червоний прапор над Рейстагом, цьому його вчать борці з капіталізмом з його оточення. Президент хвалився що він не актор, але перш ніж хвалитися цією прямолінійністю, від якої ми всі дуже багато втратили, а країну кидає зі сторони в сторону, йому варто було б згадати стиль роботи Л.Кравчука і Л.Кучму, вони не боялися визнавати свої помилки і робити кроки назад. В Україні вже сформувалися політики і бізнесмени з таким стилем роботи, які навчилися успішно працювати в умовах ринкової економіки, а їх намагаються переучити на старий лад.
Інколи, щоб зробити два кроки вперед спочатку потрібно зробити крок назад. Саме так діяв, дозволивши НЕП майже сотню років назад  вчитель тих комсомольців, які тепер оточили президента. Це саме вони повторили в Україні після перебудови, а тепер не лише згортають НЕП, а схоже й далі збираються діяти за тим сценарієм (колективізація і закручування гайок). В президента багато спільного з Б.Єльциним, а сценарій за яким розвиваються події в Україні дуже схожий на російський...

Впертість і небажання робити жодного кроку назад, яку президент путає з непохитністтю і вважає своєю сильною стороною - це слабкість, яка суттєво полегшує процес маніпуляції і цим успішно користується його оточення. Премєр 20 років не хотів учити української мови, а на просьбу поважати державну мову і тих громадян, які нею розмовляють відповідав: да пашлі ви. Схожа ситуація з межигірям, коли бачили що воно, як і російська мова премєра дратує пів країни, то чому не віддали його під якийсь дитячий будинок і не перебралися в щось трішки скромніше, усі попередні президенти жили на госдачах. Такі дрібнички і зпровокували нинішню ситуацію. Впертість це характерна риса більшості донецьких, вони формувалися в середовищі де такі речі вважалися слабкістю, а кожен прояв слабкості був смертельно небезпечним. Перебравшись в Київ вони не позбулися цього типу поведінки, частина з них і досі їздить в броньованих авто з підрозділами озброєної охорони - це звичка, яка залишилася з девяностих. Події після 2004 року посилили ці страхи, а євромайдан нагадав і поглибив їх (в медицині це називається рецидив). Щоб позбавитися цих страхів вони закручують гайки і роблять ставку на силовиків, які, доречі, зацікавлені в такому сценарії. Так вони нівелюють вплив і знищують незалежність усіх гілок влади: виконавчої, законодавчої, судової і роблять своїми заручниками. ВР перетворили на сходняк, а бюджет ділять, як свій общак. І справа не стільки в тому що вони роблять, а в тому як вони це роблять, без пояснень, намагаючись нагнути, зламати, побити. І це в Києві, а на місцях взагалі відморозки що хочуть те й роблять і ніхто їм не указ.

 Ростуть хлопци, раніше знімали дешеві мильно-політичні серіали з судів, про злочинну владу попередників, а тепер відморозки за наводкою своїх халуїв перетворили Київ на Сталінград і знімамають вже на вулиці з спецефектами і бюджетом в кілька мільйонів. Навіть не криються і роблять це цинічно. Зранку кілька сотень так званих киян під керівництвом Шилової намагалися розбирати барикади, а напередодні приїхали якісь уркагани з Харкова заблокували автомайдан і перед камерами залякували і погрожували якоюсь збоєю. Ці урки і тітушки точно збурили людей з майданів, а можливо і брали участь, як масовка у зйомках цього кіно? Зйомки не випадково проводилися біля стадіону Динамо, це не памятник Леніну і пожежі на такому фоні в киян на підсвідомому рівні зформують негативне ставлення до майдану і жалість до тих хто захищав їх улюблений стадіон і Грушевського, а це перший крок до зачистки Києва. Це лише квіточки вони здатні і не на таке...

 Якщо добряче попитати  Колісніченка і Олійника, то ці землячки і комсомольські дєятєлі розкажуть дуже багато цікавого. І саме, щоб не відповідати за все що вони натворили, спільно з харківським кланом вони подали ці закони, які зроблять президента заручником цієї шайки. Цих політичних аферистів дуже скоро будуть бити, як Паніковського (санкції заходу і конфіскація майна). Він, як і нинішня влада, яка збільшує фінансування силовиків, теж платив "городнічєму", щоб той закривав очі на те, як він оббирає людей.
Коротка в президента память, саме Колесніченко вкинув закон про мову, який зпровокував бійку в ВР, яку показали на весь світ відлякали іноземних туристів і добряче зіпсували імідж влади і країни вцілому. Саме тому коротким був і період його впливу на процеси, які відбувалися в країні. Президент підписав закони написані в Москві і подані їх халуйом Колесніченком, який в кремлі за свою підривну діяльність відкрито отримує нагороди. Такі провокатори остані два роки планомірно перетворювали його спочатку на губернатора малоросії, а тепер хочуть зробити цапом відбувайлом з повноваженнями "свадєбного генерала".На суд майдану потрібно ловити не беркутівців, а Колесніченка і якщо ніхто не може зупинити його підривну діяльність, то можливо це зробить майдан і розпитає на кого він працює і як з ним розраховуються. І такі провокатори ще будуть забороняти вїзд десяткам іноземців і писати закони про агентів. 

Крім цих слабкостей в президента є й інші, які успішно використовує його оточення для маніпуляцій. Скористашись цими слабкостями оточення переконало його, що лише він, ставши президентом, може врятувати пролетаріат Донбасу від загниваючого заходу. Він сам починав з самого низу і на відміну від деяких комуністів не звик до такого життя і до кінця не знає що робити з необмеженою владою і межигірям з дорогими авто, а якби він на це не повівся , то до самої старості спокійно жив би в затишному будинку під Донецьком і няньчив би внуків, а так нинішнє майбутнє усієї його сімї дуже туманне. Кожен будує своє майбутнє сам.

P.S.
Пусть они нас бояться. Ближайие 10 лет будем править мы. И будем ломать хребты. Я можу пояснити чому саме 10 років. Регіонали дуже часто розповідають, як вони до 2004 майже 10 років возили чемодани з грошима в Київ. Можливо саме тому вони м’яко кажучи недолюблюють і столицю і киян. Можливо вони думають, що тепер настала їх черга і всі будуть возити гроші їм. А ті хто не погодиться вони будуть ламати хребти. І ламати почали вже давно, а події останіх двох місяців свідчать що в регіонах зачистка закінчилася і залишився лише столиця. І не потрібно розповідати, що винувата опозиція, не опозиція зпровокували мирні демонстрації студентів і почала дубасити студентів і журналістів. І це лише вершина айсберга, про те що відбувалося в регіонах страшно згадувати. І це почалося навіть не після перемоги на виборах в 2010 році, коли місцеві відморозки спочатку тиждень квасили і святкували перемогу, а після того не виходячи з запою розпочали полювання на усіх хто не розділяв їх погляди. Розпочалося все в 2007 році після того, як нинішній президент став прем’єром. Саме це стало сигналом для місцевих відморозків, за якими тянеться кривавий шлейф ще з часів союзу.

P.P.S. Головне не забувати, що домовлятися і йти на поступки - це прояв слабкості і смертельна небезпека. Безпечніше сховатися за спиною беркуту, як страус засунути голову в пісок слухати хвалебні оди оточення і робити вигляд, що нічого не сталося.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.