Захарченка очікує доля Пукача. А може й гірша

12 січня 2014, 13:32
Власник сторінки
журналіст
0
216

Його дні злічені. Як і всієї банди на чолі з януковичем

янукович рятуватиметься втечею з України. Найскоріше проситиме прихистку в путіна. Можливо, візьме із собою захарченка і пшонку. Але це, якщо вони встигатимуть і якщо "батя" схоче. А можуть бути й інші варіанти.

В критичній ситуації, тремтячи від страху за своє нікчемне життя, президент-рецидивіст опікуватиметься лише власною шкурою, а тому не думатиме за своїх поплічників. І вони вимушені будуть вигрібати самостійно.

Чомусь мені здається, що за азаровим і пшонкою прийдуть до їхніх кабінетів або осель. Чи затримають при спробі перетнути кордон.

А от захарченко, за ментівською звичкою, може вдатися і до переховування. Як свого часу пукач. Відпустить бороду, аби важче було впізнати. Уявляю перелякану мордяку бандоохоронця, коли його знайдуть на одному з подвір'їв в якому-небудь із сіл Донеччини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.