Сергій Власенко заявив, що став персоною нон-грата на 5 каналі

09 січня 2014, 15:27
Власник сторінки
журналіст
0
206

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Захисник Юлії Тимошенко, екс-депутат і колишній чоловік Наталії Окунської заявив, що став персоною-нон-грата на 5 каналі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук:

"Я давно знав, що я персона нон-грата на каналах, що відкрито співпрацюють із владою, таких як, наприклад, Інтер та ICTV. СТБ взагалі заказушно мене мочить. Але сьогодні з подивом дізнався, що мене оголосили персоною нон-грата і на "самому чесному" 5-ому каналі. :-))) Напевно, Петрові Порошенку роздрукували деякі мої критичні пости на ФБ:-))))"

На моє уточнююче запитання: "Як ви дізналися? Від кого?", яке я надіслав у "повідомленнях", Власенко відповів:

"Олексій, невже Ви думаєте, що в цій ситуації правильно розкривати джерела:-)".

До речі, вчора на "Громадському телебаченні" гостею Романа Скрипіна та Тетяни Даниленко була Наталія Окунська. Ведучі закидали їй роздмухування конфлікту з Власенком із залученням до цього дітей.

У відповідь Окунська звинувачувала Власенка у неодноразових проявах насильства по відношенню до неї за присутності дітей і зазначала, що за попередньої влади не мала можливості захистити себе та відстояти справедливість. Не допомогали й особисті звернення до Юлії Тимошенко.

Власенко ж наполягає, що ніколи не піднімав руку на жінку, а Окунську та її позов нині використовують для його дискредитації, прагнучи за надуманого приводу притягнути до кримінальної відповідальності. Справжньою причиною переслідування Власенко вважає свою активну захисну діяльність у справі екс-прем'єрки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.