Україна має послати чіткий сигнал SOS всьому цивілізованому світу

25 грудня 2013, 15:49
Власник сторінки
журналіст
0
196

В тому числі до ЄС, НАТО та ООН

Опозиції не до Захарченка потрібно ходити, а терміново писати звернення до ЄС, НАТО і ООН. Заради порятунку народу країни від розпочатого владою очевидного кривавого терору проти громадян.

Адже на території найбільшої європейської країни на державному рівні створено систему залякування, переслідування й нищення людей. І з кожним днем репресії набирають обертів. Активність ескадронів смерті дедалі зростає. 

Україна має послати чіткий сигнал SOS всьому цивілізованому світу і просити допомоги в усуненні людожерського режиму внутрішньої окупації з метою запобігання злочинів проти людства й людяності, припинення брутального порушення засадничих прав і свобод людини.

Інакше януковичі нас всіх закатують. Хижаки, які скуштували людську кров, більше ніколи не зупиняться. Їхня спрага до насильства невичерпна. Ці оскаженілі шакали не заспокояться, поки їм не розірвати пащу. По-іншому з ними не можна.

Допоки ще не пізно і легітимні лідери Майдану живі й на волі, а значить мають можливість і оперативний простір для активної діяльності, варто бити у всі дзвони і звертатися за дієвою допомогою у всі міжнародні інстанції задля пошуків механізмів нейтралізації хунти.

Бо Україна гине!  Рятуйте наші душі!           
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.