"Кореспондент" хоче зачистити ЄвроМайдан

23 грудня 2013, 08:49
Власник сторінки
журналіст
0
325

Блог Івана Проценка зі звітом про ініційовану ним акцію з прибирання барикад на Майдані та Хрещатику, яка повністю провалилася, бо відкугнулося лише кілька осіб, потрапив у "вибір редакції".

Критерій, за яким цей абсолютно пустопорожній блог зі звинуваченнями на адресу євромайданівців в провалі анонсованої акції та повторним закликом вийти на зачистку наступної суботи, потрапив до стрічки кращих поточних публікацій "Кореспондент.net" лише єдиний - це дана редакції установка від нових власників- майданоненависників "мочити" ЄвроМайдан, поливати його брудом, як можна очорняти, плювати в нього. Душити одним словом.

До речі, зараз у "виборі редакції" два блоги Івана Проценка. Перший - з анонсом суботника.

Кардинальні зміни редакційної політики сайту в бік дискредитації опозиції і ЄвроМайдану - очевидні. Однією айнзац-командою проти Майдану стало більше. Кількість поповнення дорівнює кількості співробітників редакції сайту.

Але Майдан все одно сильніший. Окрім всього іншого, він ще є перевіркою на вошивість. Так от журналИзи "Кореспонденту" її явно не пройшли. Якщо ніхто не протестує, не йде з роботи, то такі ви громадяни. Така ваша совість, сумління і мораль. Ваша ціна - копійка. Ви гвинтики системи. Завдяки таким як ви в країні відбувалися Голодомори і репресії.

Від вас відверто смердить. Ви це самі відчуваєте, але робите вигляд, що нічого не відбувається і все гаразд. Тим часом смороду з кожним днем все більше. Він не лише там, де ви сидите, на ваших робочих місцях у кімнатах скунсів, а й постійно переслідує вас. Ви йдете коридорами, а він за вами. Ви виходите на вулицю - і він теж. Спускаєтеся в метро - і він туди ж.

Так смердить янукович і його УРКАїна. Так само тхне від курченка. І цей запах зеківщини тепер з вами. Він просяк вас. Від нього не відмитися. Цей сморід постійно переслідуватиме вас. Тому якщо люди, які будуть поряд з вами, зморщуватимуться й відвертатимуться, затикаючи носи, знайте - це через вас. Від вас тхне підлістю, ницістю, паскудством, мерзотою. Від вас тхне зоною. Так смердить від усіх, хто служить президенту-рецидивісту.

ЗЕКА - ГЕТЬ! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.