5 канал хочуть позбавити ліцензії за підбурювання до громадянської війни

21 грудня 2013, 09:21
Власник сторінки
журналіст
0
224

"Кожного дня протягом майже трьох тижнів по сто-сто п’ятдесят разів на добу канал Порошенка показував теми насильства з боку правоохоронних структур, намагаючись таким чином викликати агресію"

З такою ініціативою до Нацради з питань телебачення і радіомовлення звертається ворог преси-2009, викладачка тележурналістики в КНУКіМ Михайла Поплавського, екс-кандидатка в депутати по 223 округу в Шевченківському районі Києва, виключена Ляшком з РПЛ, екс-регіоналка Вікторія Шилова.

Про свою нову божевільно-маразматичу ідею вона сповістила на власному персональному сайті:

"Шановні співвітчизники!

Цими днями я готую звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо негайного припинення дії ліцензії «5 каналу» у зв’язку з підбурюванням до громадянської війни. Абсолютно впевнена, що висловлюю думку переважної більшості українців.

Кожного дня протягом майже трьох тижнів по сто-сто п’ятдесят разів на добу канал Порошенка показував теми насильства з боку правоохоронних структур, намагаючись таким чином викликати агресію та бажання у глядачів здійснити протиправні дії. Причому подача матеріалу, запрошені до студії експерти в абсолютній більшості свідомо перекручували й викладали інформацію, опосередковано закликаючи людей до неадекватних насильницьких дій. Точка зору правоохоронних структур подавалася упереджено, незбалансовано, з порушенням усіх норм і стандартів журналістики.

Такі дії «5 каналу» є прямим порушенням ліцензії, а також є підставою для порушення кримінальної справи проти керівництва каналу.

Те, що робив останніми тижнями «5 канал», можна кваліфікувати як свідому маніпуляцію громадською думкою на користь власника, Петра Порошенка, та його політичних соратників, а саме: Яценюка, Кличка і Тягнибока. Позиція «5 каналу» чітко показує негативний і деструктивний вплив олігархічних структур на інформаційну безпеку країни, і фактично є інформаційним замахом на Конституцію та українську державність."

Особисто в мене, коли читав ці рядки, виникли серйозні сумніви у психічній, інтлектуальній та моральній адекватності їхнього автора. Точніше, я остаточно ствердився у своїх давніх підозрах щодо Шилової в плані повної деградації вищенаведених якостей. Такої нісенітниці мізки нормальної, притомної людини видавати на-гора не можуть.

Адже 5 канал залишається одним з небагатьох по-справжньому патріотичних, національних телеканалів, який висвітлює події об'єктивно, а не з позиції влади. І саме це колишній членкині партії регіонів і не подобається. Цей канал занадто проукраїнський для вірянки московського патріархату, а значить прихильниці руского міра, яка маскує своє хижацьке антиукраїнське нутро під вишиванкою та проукраїнськими гаслами на кшталт : "Україна - понад усе!" й вимогою повернення в паспорт графи "національність".

Це ж якого інтелекту й совісті потрібно бути, аби сказати, що інформацію про ЄвроМайдан перкручує саме 5 канал, а не вітчизняні провладні та російські, які безеперешкодно транслюються в Україні, чим підривають інформаційний суверенітет держави.  

Між тим, Шилова видалила свій попередній допис "Україна аплодує Президенту", присвячений нещодавньому візиту януковича в москву і укладеним там угодам з путіним. Тимчасове прояснення, яке швидко минуло. Підтвердженням тому - її ініціатива позбавити ліцензії 5 канал. Не даремно у 2009 році Шилова була названа ворогом преси. Вона стала першою журналісткою, яка отримала таке ганебне звання. І при всьому цьому вона зараз викладає журналістику у КНУКіМ Михайла Поплавського і навіть є старшим викладачем на кафедрі. Абсурд!


На минулих перевиборах до ВР "корінна киянка від діда-парадіда" (як вона себе називає) з Новомосковська Дніпропетровської області Вікторія Шилова здобула 0,4 %. За неї проголосувало 329 виборців. Екс-кандидатка "чомусь" не поспішає оприлюднювати результати на персональному сайті, хоча до того дуже детально інформувала про свою виборчу кампанію.

За Юрія Левченка проголосували понад 31 тис. киян (40 %). Але перемогу намалювали пилипишину. Те, що це фальсифікація - очевидно. Враховуючи популярність "Свободи", узгодженість кандидата з іншими опозиційнми силами та ще й фактор ЄвроМайдану, Левченко не міг не перемогти в столиці. А в порівнянні зі "свободівцем" пилипишин взагалі ніхто і ніщо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.