Речниця київської міліції Ольга Білик не знає, хто такі "тітушки"

10 грудня 2013, 13:41
Власник сторінки
журналіст
0
213

Керівниця прес-служби ГУМВС м. Києва не володіє жодною інформацією про них.

Журналіст інтернет-проекту "Громадське-tv" Дмитро Гнап в трансльованій online телефонній бесіді з керівницею прес-служби столичного ГУМВС Ольгою Білик намагався з'ясувати правові підстави участі "тітушек" у вчорашній операції внутрішніх військ з ліквідації встановлених мітингувальниками блок-постів і барикад в урядовому кварталі.

Міліцейська речниця відповіла, що не знає, хто такі "тітушки". Вона наголосила, що в розчищенні вулиць були задіяні міліцейські підрозділи, а також комунальники. Ні про яких "тітушек" в неї інформації немає.

Тоді журналіст уточнив, що має на увазі молодиків  кримінальної зовнішності у спортивному одязі. На що Білик зауважила, що не знає, що значить "кримінальна зовнішність" і за якими ознаками вона визначається.

Дмитро Гнап поінформував про те, що ці молодики діяли спільно з міліцією, яка їх оберігала, зокрема зносили намети, які були встановлені як громадські приймальні депутатів, а тому були власністю парламентарів.

У відповідь Ольга Білик зазначила, що  жодної скарги від народних депутатів з приводу подій, про які йдеться, не надійшло.

Між тим стаття про невідомих міліцейській речниці "тітушек" вже з'явилася у Вікіпедії, навіть в англомовній її версії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.