Речниця київської міліції Ольга Білик - "кривава леді"

30 листопада 2013, 11:07
Власник сторінки
журналіст
0
859

Блондинка-людожерка

Речниця київської міліції Ольга Білик спокійно і незворушно у кулеметному режимі відрапортувала 5 каналу про дії міліції на ЄвроМайдані. За її словами, розгін мітингувальників на центральній площі країни в ніч на 30 листопада було проведено для того, щоб забезпечити безперешкодний проїзд техніки для подальших робіт з підготовки до Новорічних свят:

- Представники департаменту благоустрою КМДА звернулися до правоохоронців з проханням забезпечити безперешкодний проїзд техніки для подальших робіт на Майдані Незалежності. Мітингувальники, незважаючи на неодноразові попередження про те, що недопуск техніки є порушенням, почали кидати у представників міліції сміттям та якимись палаючими предметами. Було ухвалено рішення відтіснити мітингувальників з Майдану Незалежності


І жодних емоцій. Це замість того, аби висловити свою громадяньску позицію й піти з органів, які сьогодні, за правління януковича, перетворилися на щось подібне до СС-НКВД одночасно. Айнзац-команду, ескадрони смерті для розправи з інакомислячими, громадянами України, патріотами Батьківщини.

Для того, аби встановити "йолку", міліцейський спецназ трощив людям голови. Заради льодової ковзанки відморозки у шоломах перетворили на криваву ковзанку цілий Майдан. Це може бути лише в країні, якою керує людожер. А всі, хто служить йому - такі ж самі. В тому числі і прес-офіцерка Білик. На її мундирі - кров людей, по-звірячому побитих і покалічених "беркутівськими" поліцаями. Це не залізна, а кривава "леді".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.