У Дніпропетровську замість Євромайдану мер Куліченко облаштував ярмарок

28 листопада 2013, 17:02
Власник сторінки
журналіст
0
214

І розпорядився охороняти леніна

Там, де раніше прихильники євроінтеграції України збиралися на Євромайдан, тепер стоять ятки, які торгують продуктами харчування та теплими речами.

У супроводі міліції мітингарі вимушені були перейти до визначеного для них місця – майданчика перед пам’ятником Чкалову у міському парку ім. Глоби.

Напередодні, у середу, відбулася сесія, на якій міський голова, регіонал Іван Куліченко висловив незадоволення з приводу того, що зібрання на підтримку підписання Угоди про Асоціацію з ЄС, заважає руху городян.

В розумінні мера, повністю заставлена ятками Європейська площа не створює жодних незручностей та перешкод по шляху слідування перехожих.

На сесії міської ради керівник фракції КПУ Сергій Воробйов виступив з ініціативою про посилену охорону міліцією пам’ятника Леніну, що в центрі міста, у зв’язку з  оголошеним народним депутатом від “Свободи» Юрієм Сиротюком конкурсом на краще розмалювання «іллічів».

Ця пропозиція також була підтримана Куліченком.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.