Сподівання на Вільнюс марні. Треба зека гнати!

26 листопада 2013, 20:53
Власник сторінки
журналіст
0
175

І вже потім Асоціацію підписувати. Інакше - ніяк.

Після того як путін купив януковича, останній нізащо не підпише Угоду. Скільки б ЄС і чого б не пропонував Україні, для віктора федорича все це по цимбалах. Бо якщо ЄС і пропонуватиме підтримку й допомогу, в тому числі фінансову, то це ж адресуватиметься країні, а не йому особисто, в кишеню. А все, що президент-рецидивіст хотів для себе, він вже отрмав від путіна. Так що всі сподівання на Вільнюс - марні.

Двічі несудимий чітко дав зрозуміти про відсутність бажання укладати Угоду і в своєму інтерв'ю для провідник телеканалів:

"Щойно ми вийдемо на той рівень, який нам буде комфортний, коли він відповідатиме нашим інтересам, коли ми домовимося на нормальних умовах, тоді ми будемо вести розмову про підписання. Коли це буде, швидко чи не дуже швидко, час покаже. Я хочу, щоб цей час був якомога скоріше".

Це значить, що за його президентства - ніколи!

Отже зека треба гнати геть. І тільки потім  Асоціацію підписувати.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.