Могильовщину - у відставку!!!

06 березня 2011, 06:05
Власник сторінки
полІтолог
0
1427

Звернення до громадян України, правозахисних, громадських, громадсько-політичних і політичних організацій, міжнародної спільноти з приводу продовження і розгортання репресій.


Події останнього часу викликають серйозне занепокоєння у громадськості України і усього світу. Прийнято, всупереч обіцянкам влади, Податковий кодекс - замість ветування до нього внесено декілька косметичних змін; продовжується непохитний курс на погіршення життя вже сьогодні шляхом впровадження антисоціальних Пенсійної реформи, Житлового, Трудового кодексів. Відбувається стрімке згортання конституційних прав громадян України - того самого народу, який за Основним Законом є єдиним джерелом влади.

У міліцейських застінках гинуть люди. Число жертв невпинно зростає. Жодної відповіді щодо винуватців їхньої смерті громада не чує.

Поширюються випадки насильства над журналістами. Міліція б’є телеоператорів, безпідставно затримує фотографів, забороняє виконувати свої обов’язки репортерам... Жодного порушника Закону не покарано.

Товстосуми захоплюють народне майно, знищують історичні пам’ятки, вирізають заради наживи зелені насадження - парки, ліси, сквери - міліція завжди виступає на боці вандалів, всіляко перешкоджаючи громаді захищати інтереси Вітчизни.

Продажні судді за хабарі виносять неправосудні рішення, допомагаючи рейдерам захоплювати чуже майно у великих і особливо великих розмірах. Жодної відповідальності поки що ніхто з корупціонерів не поніс.

Продовжується і посилюється репресивний тиск на підприємців-активістів, які брали активну участь в організованому волевиявленні народу за чесні податки, за належні умови ведення бізнесу: проводяться «перевірки з пристрастю», припиняються договори оренди, вилучається товар і т.ін.

Організатору Майдану-2, Голові Правління Коаліції учасників Помаранчевої революції, коменданту наметового «Міста волі» Сергієві Мельниченку пред’явлено звинувачення, які тягнуть за собою ув’язнення терміном до 10 років. Йому інкримінують «створення організованого угрупування з умислом пошкодження гранітної плитки». Аналогічні звинувачення висунуто стосовно декількох інших активістів народного волевиявлення водночас із відмовою правоохоронних органів дати належну оцінку таким самим діям інших осіб.

Тобто, дії правоохоронних органів мають яскраво виражені ознаки переслідувань за переконання (репресій). Міліція запевняє, що більше 3 не дадуть - але це облудна брехня. Розмір вигаданих «збитків» зобов’язує суд перекваліфікувати ст.194 ч.1 на ст.194 ч.2 - а за другою частиною термін ув’язнення до 10 років. Хоча взагалі це покарання - не за пошкодження плитки, якого не було насправді, а за організацію акцій протесту.

Влада випробовує народ на стійкість. Ми повинні це випробування пройти з гідністю. Тільки разом, тільки спільними діями ми зможемо забезпечити свої законні права, своє гідне життя і чисту совість.

Президент України В.Ф.Янукович повідомив, що показує міністру внутрішніх справ А.Могильову «жовту картку» - попередження. Відтоді нічого не змінилося - міліція продовжує переслідувати громаських активістів і підприємців, підтасовувати факти, залучати лжесвідків.

Народний депутат від владної партії Юрій Мирошниченко в ефірі 1-го національного телеканалу заявив: «Я особисто вважаю, що це, м’яко кажучи, неприпустимий факт. І це дійсно ганьбить репутацію влади. Але принципово є те, щоби подібні переслідування не мали місця».

Настав час показати пану Могильову всенародну «червону картку» і вивести його з поля гри.

Блок соціального партнерства «Порядок і Достаток» закликає всіх громадян України вийти до адміністрації Президента, обласних і міських адміністрацій і заявити вимогу відставки міністра Могильова і припинення репресій щодо учасників Майдану-2 і інших громадянських виступів.

http://www.facebook.com/event.php?eid=138983029501721

Закликаємо всі громадські патріотичні об’єднання приєднуватися до спільного виступу.

Вже приєдналися до підготовки акції:
* Коаліція учасників Помаранчевої революції
* Громадянський комітет Національного Порятунку
* Центральний штаб порятунку українського підприємництва
* Всеукраїнський комітет визволення політв'язнів
* Асамблея громадських організацій малого і середнього бізнесу http://pidpr.com/load/koordinacijna_rada_asambleji_zajavljae/1-1-0-1159
* Медіа-холдинг "Фраза" http://www.fraza.ua/news/10.03.11/111369.html
* Партія «Громадянський рух України»
* ГО "Громадянська Варта"
* Мережа громадської дії "ОПІР" http://www.opir-ua.org/signature.php
* ГО "Всеукраїнське об'єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця"
* Українська асоціація бізнес-інкубаторів та інноваційних проектів
* ГО "Кияни об'єднуємось"
* Українська Гельсінська спілка з прав людини
* Харківська правозахисна група
* Еколого-культурний центр "Бахмат"
* Інститут демократії імені Пилипа Орлика
* Міжнародна організація "Репортери без кордонів"
* ВГО "Асоціація УМДПЛ"
* Донецкая областная правозащитная общественная организация "Центр мониторинга соблюдения прав человека"
* Донецкая областная правозащитная общественная организация "Центр защиты прав человека "ДИКЕ"
* Центр правових та політичних досліджень "ДУМА"
* Одеська група медіації
* Громадська організація М’АРТ (м.Чернігів)
* Херсонська областна организация Комітету Виборців України
* Одесская правозащитная группа "Веритас"
* Правозахисний центр "Поступ"
* Інститут "Республіка"
* Адаптаційний чоловічий центр (Тернопіль)
* ГО "Матері Землі"
* ГО "Маю вибір"
* Жіночий рух "FEMEN"
* Громадський рух "Форум порятунку Києва"
*
ВГО Альянс "Майдан"
Надходять численні заяви про підтримку від окремих громадян. На ранок п'ятниці рухом охоплено 8 міст України.

Місце проведення: вся Україна.

У Києві - біля Адміністрації Президента, вул.Банкова, 9-11;

в інших містах України - біля будівлі міськдержадміністрації.

Початок акції - 14 березня об 11 годині. Акція триватиме безстроково - до перемоги.

Голова правління Блок соціального партнерства «Порядок і Достаток» Олександр Місюра.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: митинг,весна,майдан,революция,арест,предприниматели,мафия,свобода,рейдер,Репрессии,порядок,кодекс,самооборона,громада,Україна,стратегія,порядок и достаток,революція,незалежність,акція,захист,терор,підприємці,правозахист,репресії,відставка,Киів,затримання,патріот,коаліція,податковий,Могильов,переслідування,спротив,достаток,арештували,зібрання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.