У своїй заяві за відставку Могильова БЮТ налякав простих людей... Лозінським

06 липня 2011, 18:09
Власник сторінки
журналіст
0
730

"Не стреляй!"

Депутат Верховної Ради, член фракції БЮТ-Батьківщина Євген Суслов, який сьогодні за порушення порядку був вилучений з зали засідань Печерського суду, де розглядалася "газова справа", виступив з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова у зв'язку із застосуванням працівниками міліції сили до депутатів парламенту.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".

"Таке свавілля з боку правоохоронців не могло здійснюватися без відома міністра Могильова. Він має прийти до парламенту, відповісти на питання народних депутатів, визнати, що його накази незаконні й подати у відставку", - певен депутат.

Суслов вимагає провести розслідування інциденту та встановити особи, що дозволили правоохоронцям застосувати фізичну силу до громадян і депутатів.

"Якщо сьогодні б'ють депутатів, то на що можуть розраховувати прості люди? Печерський суд стає небезпечним місцем, і в нас немає ніякої гарантії, що завтра тут не почнуть відстрілювати людей", - заявив парламентарій.

Ага, вже почали! У Голованівському районі Кіровоградської області.  І прізвище стрілка добре пам'ятаємо - Лозінський! Саме цей БЮТівець і відкрив сезон полювання.

Як йдеться в одній невеселій приказці - "в будинку повішеного, не говорять про мотузку" - так само БЮТу слід уникати закидів опонентам про відстріл простих людей, оскільки така практика якраз і була розпочата самими ж "батьківщинцями".

Це ж треба було отаке ляпнути. Яким же йолопом потрібно бути, аби додуматися до такої заяви. Ну "батьківщинці", ну розсмішили...

"Не стреляй в воробьев, не стреляй в голубей,

Не стреляй просто так из рогатки своей.

Эй, малыш, не стреляй и не хвастай другим,

Что без промаха бьеш по мишеням живым".

/Юрий ШЕВЧУК, ДДТ, "Не стреляй!"/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.