Нарешті БЮТівці допетрили, що вони "перегинають"

07 липня 2011, 09:20
Власник сторінки
журналіст
0
844

Виховна бесіда


У четвер вранці народним депутатам від "БЮТ-Батьківщини" провели інструктаж, як поводитися в суді під час засідання у справі Юлії Тимошенко.
 
Як повідомляє "Обком", голова парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко закликав своїх колег бути "гранично коректними" у залі суду.
 
"Не переходьте меж! Категорично!", - закликав він.
 
Нардепи згідно кивали головами, зазначає "Обком".
 
Як відомо, напередодні нардепи політичної сили Тимошенко поводилися в суді неналежно і некоректно, за що двоє з них були видалені з зали суду.
 
Слід зазначити, виховна бесіда далася взнаки, бо на сьогоднішньому судовому засіданні по "газовій справі" поки що значно тихіше, ніж у попередні судні дні.
 
Тепер такий інструктаж не завадило б провести персонально для Юлії Володимирівни. Адже її кричуща поведінка на судовому засіданні, що перебуває поза всілякими межами як закону, так і моралі, дискредитує і профанує не лише судовий процес, але й політичну боротьбу з протистояння злодійському режиму як таку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.