Люди переконані, що суд над Тимошенко є судилищем, але важають її поведінку на процесі некоректною

09 липня 2011, 09:54
Власник сторінки
журналіст
0
538

ВОНА СИДИТЬ

Про це свідчать опитування, проведені протягом ефіру "Шустер-live" на Першому Національному.
 
Понад 80 % студійної аудиторії висловили недовіру судовому процесу над екс-прем'єркою Юлією Тимошенко. Люди вважають "газову справу" проти лідерки БЮТ політичним судилищем. В той же час вони оцінюють її поведінку в залі засідань неправильною. Це засвідсчило наступне голосування - так висловились 60 % опитаних.
 
Згадана передача стала примітним черговим скандалом, влаштованим "регіоналкою" Інною Богословською та демаршем у відповідь на це представників опозиції. Під час виступу від центрального мікрофону заступника голови партії ВО "Батьківщина" Олександра Турчинова на тему судового процесу над Тимошенко, Богословська спочатку почала його переривати з місця, а потім підійшла до нього, заважаючи промові.
 
Реагучи на це, голова партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко запропонував присутнім колегам з опозиції залишити студію. Ініціатива була підтримана. В результаті, разом з Кириленком з передачі пішли: замголови "Батьківщини" Олександр Турчинов, лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк, очільник "Європейської партії" Микола Катеринчук.
 
Свою солідарність з опозиціонерами студійна аудиторія висловила бурхливими оплесками.
 
Як вже повідомлялося раніше, у четвер лідер фракції БЮТ у Верховній Раді Іван Кириленко провів "виховну бесіду" зі своїми підопічними щодо поведінки під час судового засідання. Він наголосив на категоричній неприпустимості будь-яких порушень правил і закликав поводитися в суді максимально дисципліновано.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.