Влада боїться навіть київських школярів

07 жовтня 2011, 22:20
Власник сторінки
студент
0
469

Довели бідни технологів

Влада надто переймається відкриттям Олімпійського 8 жовтня. І головний її страх не в тому, що десь висітиме оголений провід чи відпаде шматок штукатурки на голови високопосадовцям. Ні, ці питання владу взагалі мало цікавлять - гроші ж відмили, що ще потрібно? Єдиним страхом влади залишається народна глупота. 
Уявіть собі. Урочисте відкриття й з трибун починає лунати "Спасибо житєлям Донбасса", тобто розгорнута версія протестного викрику "Ганьба". Влада зробила все, аби врахувати варіанти й не осоромитися.
Ці кроки варто оцінити належне.

1. Ціна квитка 800 грн
Якщо легенько трусонути головою й подумати над тим, де взялися гроші на Олімпійський, то легко здогадатися, що це все гроші громади, а не Суркіса чи Фірташа. І тому це наша власність. Утім, ми навряд чи найближчим часом хможемо побачити як влада виконала НАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ (хоча воно й не наше, але коли заплатили, то вже вимагатимемо хоча б показати результат). Ціна в 800 грн є недосяжною й невиправданою і має відсіяти всіх тих, хто не вкрав собі на Ескалейт чи Ленд Ровер. Утім, дехто вже розпродує зажилені запрошення по 170-200 грн. 

2.Київських замінити донецькими
Київських школярів, яких знімали з уроків заради репетицій, в останній момент підмінили донецькими. Так надійніше. http://obkom.net.ua/news/2011-10-07/1115.shtml
Цікаво, а у Львів теж донецьких повезуть?


3. Не залучати київських студентів
Нагадаю, що нещодавно студентів вишів використовували як м'ясо для тренування стюартів. Абсолютно безкоштовно. Це викликало обурення в профспілки й було відбито в притомних ЗМІ. Певно, міністер зрозумів сигнал. 
Настя Сабова, жіночий голос Табачника, уже заявила, що не всі запрошення, видані студентам, дійшли до них. Ректори, декани й професори  жадібно розпихали по кишенях квитки й, певно, прийдуть зацінити новий стадіон з усією рідною в 5 колінах. Заява Сабової, очевидно, є "передвиправданням", чому так мало студентів буде на стадіоні. Тим часом, Могилянка запрошень не отримала. Принаймні, про це ніде й ніхто не казав. 

4. Заощадити на всьому
Смішним виглядає той факт, що з операторів узяли розписку: "Обіцяю не знімати пузо Шакіри більш, ніж 60 секунд" http://ostro.org/var/frmtext-files/04/10_11/07_10/DS.jpg
Тобто ті, хто не виклав 800 грн або не потрапив від дрібненький дощ запрошень, так ніколи й не дізнається, яким було те відкриття. Ця розписка - формальний привід перевірити відео кожного й вирізати певні кадри в разі чого. Що не кажіть, а це поширена практика. 

А все ж я прийду завтра на стадіон і тихо так скажу:
Спасібо кобзарю Тарасу
за государство...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Стадион,власть и народ,олимпийский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.