ВОНИ СХОЖІ: українські політики та всесвітні знаменитості (добірка світлин)

19 жовтня 2011, 08:11
Власник сторінки
журналіст
0
946

Давид Жванія & Аль Капоне; Василь Надрага & Джон Кенді; Богдан Бенюк & Фред Флінстоун; М. Чечетов & Барні Раббл; Андрій Нoвак & Пірс Броснан; Юрій Бойко & Джефф Гольдблюм; Барак Обама & Загід Краснов.



Український політик Давид Жванія схожий на знаменитого американського гангстера італійського походження Аль Капоне. Для повної схожості Давиду Важаєвичу не вистачає тільки капелюха й сигари:
 

Аль Капоне
 

Давид Жванія
 
Екс-міністр праці і соціальної політики в азарівському уряді Василь Надрага – викапаний американський комік Джон Кенді, Царство йому (останньому) Небесне...
 

Василь Надрага
 

Джон Кенді
 

Василь Надрага
 

Джон Кенді
 
Відомий український експерт в галузі економіки Андрій Новак теж має свого голівудського прототипа - одного з "агентів 007" Пірса Броснана. Чи навпаки:
 

Андрій Новак
 

Пірс Броснан
 

Андрій Новак
 

Пірс Броснан
 
А Богдан Бенюк "чимось" дуже нагадує мультяшного Фреда Флінстоуна:
 

 

 

 

 

 
При бажанні, також можна знайти привід для суперечок щодо авторських прав на власний же "фейс" і депутату ВР від Партії регіонів Михайлу Чечетову. Чи не здається він вам схожим на іншого персонажа з того ж мультсеріалу - Барні Раббла, найкращого друга Фреда Флінстоуна?
 

 

 

 

 
Наш міністр палива й енергетики Юрій Бойко змахує на голівудського актора Джеффа Гольдблюма, відомого українському глядачеві за кінофільмами "Муха", 1986; "Земні дівчата легко доступі", 1988; "Парк Юрського періоду", 1993; "Дев'ять місяців", 1995; "День Незалежності", 1996 та цілій низці інших стрічок.

thumbsm.jpgbojko_urij_dec_2007_3_180x180.jpgDSC_6208.jpg

Юрій Бойко

sm_1206396.jpg200px-JeffGoldblum07TIFF.jpg

68.jpg

Джефф Гольдблюм

Наступні персони для порівняння: президент США Барак Обама та дніпропетровський політик, бізнесмен, екс-депутат міськради й колишній лідер фракції Блоку Лазаренка в міському парламенті, один з найголовніших конкурентів нині діючого мера Куліченка на минулих виборах Загід Краснов:
 

 

 

 

 

 

 

 
 


 


 (Ідея та добірка світлин - автора блогу)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.