Не пенісом єдиним!

19 жовтня 2011, 11:25
Власник сторінки
журналіст
0
576

Рецензія на "SEXмісію-3" ("1+1").

Авторський проект Світлани Усенко  все більше перетворюється на щось дуже подібне до посиденьок в стилі "між нами дівчатами". В "секс-місії" явно переважає жіночий погляд на секс, де чоловікам відводиться роль таких собі піддослідних: то їм крайню плоть з демонстрацією крупним планом на камеру відтягуюь; то годують афродизіаками з подальшим виміром ефекту на енцефалографі; то пеніси змушують вимірювати.

 Взагалі, зображення чоловічих статевих органів – як натуральних, так і у виглядів муляжів – зашкалюють. Наявна чітка тенденція фалосоцентризму. В принципі, вона є зрозумілою і навіть природною для традиційно орієнтованої жінки, але ж  глядацька аудиторія складається не лише з представниць слабкої статі. А як щодо сильної? Чи її інтереси до уваги не беруться?

 Поверхові оглядини полохливого янголятка жіночого роду в третьому випуску передачі не йде ні в яке порівняння з прискіпливою експертизою Геракла призовного віку, що мало місце в прем'єрному показі. Замість детальних пояснень з науково-просвітницькою метою на природному матеріалі, як це було з молодим чоловіком, глядачам запропонували якийсь малюнок зі схемою. До того ж, зображення на екрані було настільки швидкоплинним, що ті чоловіки, які звикли мати справу з натурою, не змогли зорієнтуватися що до чого, не кажучи вже про те аби порівняти відповідність малюнку конкретним фізіологічним зразкам.

 Залишається шкодувати, що для цих цілей не була залучена фотомодель і телеведуча Інна Цимбалюк, хоча пані брала участь в зйомках.

 Шановна редакціє, НЕ ПЕНІСОМ ЄДИНИМ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.