Не відвертайте Україну зі шляху Європейського, іроди! Бо лихо вам, янучари, буде

27 жовтня 2011, 12:46
Власник сторінки
журналіст
0
588

Послання януковичам звідкись з Піднебесся гучномовцем на Землю передане

Настанова Януковичу і всім слугам його щодо угоди про Євроасоціацію  в ім’я Свободи, Демократії та заради омріяного майбутнього України і народа її багатостраждального 

Слухайте всі ви, хто має чим і сприймайте слова рікомі вірою, якщо розумом слабкі для осягання мудрості сказаного. В першу чергу до вас, януковичі вузьколобі, що ордою триклятою біло-блакитною, захопили землю Святу Київську та затьмарили хмарами своїми яничарськими українське Сонечко ласкаво-тепле, а ще й повітря смородом дихання свого зіпсували так, що вже дихати нічим.

Слухайте, йолопи, і не кажіть, що не чули та іншим, таким як ви бусурманам-антихристам з вуст у вуста передавайте слова ці, допоки не виконаєте всі настанови, заради ж вас самих, аби шкоди ніякої не зазнали, поки ще не пізно страшну для вас біду відвернути.

Отож, супостати, не будіть лихо поки воно тихо!

Не від великого розуму накоїли ви в країні те, що зараз бачимо навколо. Та й звідки тому розуму у вас, нещасних, мізками ницими, проте м’язами непропорційно моцними, взятися.

Схаменіться бузувіри, бо не знаєте, яку долю собі готуєте! Не відаєте, який страшний вирок собі ж підписуєте вчинками своїми огидними. Бо не лише кару на землі зазнаєте, а й в іншому Світі, де можете незабаром опинитися, триватимуть стражданні ваші!

Допоки вічність не скінчиться конатимете у муках нестерпних, споглядаючи звідти за тим, як кожного дня проклинають вас діти ваші на сніданок, в обід і вечерю, за те, що проросли з сім’я вашого і через це щастя в житті на Вкраїні Милій, зіпсованій вами, не мають.  

Не відвертайте Україну від шляху європейського! Не віддаляйте її від цивілізації вищої і світлої у лютий морок безодні кидаючи! Не піддавайте репресіям політичних конкурентів ваших, аби вони так само не чинили з вами, коли час підходящий для того прийде, а в тому, що він прийде і не сумнівайтеся!

Прощайте опонентів ваших, аби і вони вас простили. Не намагайтеся ліпити з себе праведників,  адже не виходить у вас, позаяк смішно й огидно виглядаєте у даремних спробах ваших.. Як не зробити кулі з кучі лайноподібної, так і вам, поганцям безсоромним, не видати себе за агнців безневинних.  

Хоч яким грішником хто б не був і як би низько він, а надто - ВОНА не падали, та все одно не Сатані над душею пропащою правосуддя чинити. Не його це, рогатого парафія. Чаша гріхів ваших переповнена, то на яких підставах мантію суддівську надягаєте, іроди! І без того мерзотні ви, тож не намагайтеся стати ще більшими вилупками, ніж є.

Як не в праві крадій чи грабіжник блудницю судити, так само не може правитель нинішній попередників своїх в ділах недостойних звинувачувати, а сам за свої, котрих неміряно, ніякої кари не нести.

Не тому, хто укладав харківські угоди, дорікати тій, яка підписувала газові.

Не тому, хто умикнув Межигір’я, провчати ту, що ЄЕСУ створила.

Не тому, хто із завзятістю садиста душить і нищить в країні все українське на догоду керманичам чужеземним, зрадою національних  інтересів докоряти комусь.

Хіба не бачите, лицеміри, що за ваше правління, як ні за яке інше,  багатії стрімко множать скарби свої і без того незліченні та плещуться у розкоші, а бідні потопають у злиднях і все дужче на саме дно затягує їх. То чим ви краще за тих, на кого кримінальні справи одну за одною, немов очманілі, без кінця і края шиєте? 

Не двічі за грабіж та розбій судимому лад в країні наводити та судочинством опікуватися. Бо слабкий  розумом і злий серцем він.

Чули, що казали вам  люди мудрі і достойні, що в Європі сутні? Ото так і дійте, бо звідти дурні ніякої не порадять, адже рацію там мають. Ті у розумі і чеснотах своїх рівні один одному, а ви, тільки те й робите, що в тупості і підлості між собою змагаєтеся.

Не наражайте народ свій на біду більшу за ту, що зазнав вже він і страждає нині.

А як не дослухаєтеся слів оцих, то знайте, що незабаром лікті собі кусатимете та сорочки на собі рватимете, проклинаючи день і час, коли слово «янукович» почули та стати на службу до володаря нечистого із душою темною зголосилися.

Наввипередки на коліна падатимете перед народом, скривдженим вами, та прощення проситимете, кажучи що не винні ви, бо це вас, мовляв, так нагнули.  Але пізно буде і не віритимуть  люди вам справедливим гнівом рухомі, котрі прийдуть до високих парканів маєтків ваших та зватимуть вас на розмову вельми серйозну, куди серйознішу ніж та, що бува в Шустера на політичних ток-шоу його!

Відтак слухайте спеціальну Ухвалу на Вищому суді іменем Вседержителя Всесвіту щодо вас, пацанів, затверджену:  "Зека – геть! Бандитам – тюрми! Україні – волю!"

 Амінь, чуваки…

/Послання  гучномовцем Небесним на Землю передане, рабом Божим Олексієм  у сні  з четверга на п’ятницю почуте й відразу після пробудження в поту холодному у форматі Мікрософт Ворд відтворене/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.