Як ведуча ТСН Наталія Мосейчук відомого українського банкіра задовольняла

05 листопада 2011, 11:12
Власник сторінки
журналіст
0
2555

Це сталося одного дня ввечері, минулого тижня. Подія відбулась при свідках. Як не дивно, але ніхто нікого не соромився. Пікантний акт тривав привселюдно без найменшого дискомфорту для його учасників.

Йдеться про один з сюжетів вечірнього випуску ТСН з ведучою Наталією Мосейчук від 2 листопада, в якому глядачам повідали про нову послугу для клієнтів "ПриватБанку". На екрані показували дуже компактну платіжну картку, яка має вигляд мікрочіпа та легко прикріплюється, як наліпка, до мобільного телефону.

Про нову продукцію розповів співробітник банку, а потім її рекламував запрошений на презентаційний захід автогонщик і шоу-мен Олексій Мочанов. Такий сюжет у випуску новин має всі ознаки прихованої реклами, тобто підпадає під класифікацію "джинса". Як відомо, власником "1+1" як і "Приват Банку" є Ігор Коломойський. Хазяїн - барин?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.