FEноMENально!

07 листопада 2011, 08:33
Власник сторінки
журналіст
0
1163

Активістки українського жіночго руху "Femen" поїхали в Європу доводити, що "Україна - не бордель" за запрошенням Чічоліни - італійської порно-діви угорського походження.

Можна по-різному ставитися до епатажних акцій руху "Femen" - повністю схвалювати їх чи виступати категорично проти - але що є однозначно доконаним фактом, так це те, що дуже важко, практично неможливо залишатися до них байдужим.

Як і багато хто, з цікавістю слідкую за заходами ФЕМЕНісток. Красиві, а головне - оголені жіночі груди - це той фактор, повз який не може пройти адекватний молодий (та й не дуже теж) чоловік. Скільки вже разів передивився, а все одно цікаво. І кожен раз як в перший. Боюся пропустити чергову виставу.

Нині активістки гастролюють Європою, беруть там участь в телевізійних шоу, у мітингах, демонстраціях, залишаючись вірними своєму амплуа. 

Але навіть будучи полум'яним прихильником неабиякого таланту дівчат, ніяк не можу збагнути: як можна скандувати "Україна не бордель" і при цьому оголяти груди при першій найліпшій можливості? А ще захищати вітчизняних порно-акторок та їхати в ту ж Європу за запрошенням Чічоліни - справжньої королеви італійського порна? 

 Може це один з яскравих проявів недоступної для розуміння чоловіків жіночої логіки?

Чиччолина намерена стать политиком

Мабуть кількість сперми, спожитої Чічоліною за всю кінокра'єру,
можна вимірювати мегалітрами
.
Своє захоплення чоловічим статевим органом вона висловила в пісні «Muscolo Rosso».
Через ненормативну лексику, "поетичний шедевр" Чічоліни опинився в Італії під табу, одначе користувався популярністю в інших країнах, приміром у сусідній Франції.

Серед "творчих" здобутків порноактриси: груповий секс, лесбійські сцени, анальний секс, так зване "подвійне проникнення", а також уро- й частково копрофагія.
Чічоліна ще знаменита тим, що першою серед акторок жорсткого порна стала народним депутатом - протягом 1987-1992 років засідала в італійському парламенті.
В листопаді Ілона Шталер (справжнє ім'я та прізвище діячки) святкуватиме шістдесятирічний ювілей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.