Черговий євроконфуз недолугої (анти-)української влади

15 листопада 2011, 11:08
Власник сторінки
журналіст
0
695

Януковичі "рулять".

Висування нинішньою (анти-)українською владою неодмінною умовою підписання угоди про Євроасоціацію включення пункту про гарантоване майбутнє членство України в ЄС виглядає черговою "похвалою глупості", "апофігеєм абсурду" та "гімном маразму" разом взятими.

Це ж все одно, скажімо, якби абітурієнт погоджувався складати екзамен лише при умові його обов'язкового зарахування до вишу. І не інакше. То хто ж після цього вважатиме Україну нормальною, якщо нею правлять такі ідіоти?

Буває, дивишся на нашого "двічі несудимого" проФФесора-рецидивіста і думаєш, оце так мармиза - ну просто море інтелекту. А як лоба свого наморщить, як рота відкриє, то взагалі ховайся. Яке ж воно незграбне, дурне, пусте і при цьому настільки самозакохане та ще й боягузливе до нестями. Замість ялинки в нього йолка; Ахматова перетворюється на АхмЕтову, російський письменник Чехов стає... українським поетом і т.д. і т.п. Ну форменний бао-баб. Та яка там, блін, Європа... Бідна Україна.

Цікаво, от коли це нещастя освистують, воно хоч розуміє, що відбувається і чому? Чи може Ганна Геббельсівна потім йому все по-своєму пояснює та розтлумачує. Не президент, а "баранка від бублика", як він сам колись відморозив. Суцільний ходячий конфуз. ГАДзила донецька... Все не інакше ніж через ж*пу робить. Бо не вміє по-іншому, не навчилося, не може, не здатне, нехай йому грець...

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.