"Владімірскій централ" Віктора Федоровича Януковича

23 листопада 2011, 14:01
Власник сторінки
журналіст
0
933

В Януковича запитали про свободу як у президента, а він відповів як колишній зек.

Це сталося вчора на спільній прес-конференції з президентом Литви пані Грібаускайте.

Відповідь Януковича на питання про те, як він відзначатиме День Свободи, засвідчує, що зеківське минуле назавжди засіло в його чорній душі. Воно й не дивно. Питання було адресоване державному діячеві, президенту, а донецький урка відповів у вузько специфічному, особистому контексті.

Його слова - емоції зека, що вийшов на свободу.

ПроФФесор-рецидивіст мовив, що "свобода" для нього є особистою цінністю, бо він пройшов відповідну школу в житті і знає що таке свобода "не понаслышке". То що ж він мав на увазі як не свої кримінальні ходки на зону?

Отак просто та ще й при дамі, на сміх і шок світової громадськості Віктор Федорович виказав своє зеківське нутро. А з яким мармуровим обличчям глава держави бідкався про свою долю. Перед тим його дуже розгнівало "питання Тимошенко", вкотре підняте гостею як повноважним представником ЄС. А тут ще й про свободу навздогін.

"Я сидів, а ви ні. Ух ви ж... Та що ви взагалі  про це знаєте - про свободу. Ну нічого, ще дізнаєтеся. Я вам влаштую..." - читалося в його важкому погляді.

Здавалося б, ще трохи, і "двічі незасуджений" заспіває:

"Владимирский централ - ветер северный,
Этапом из Твери - зла немеренно".

На цьому заході минулося. Але не факт, що чогось подібного не станеться ще коли-небудь.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.