Донецький і харківський суди занесли "чорнобильців" на "чорну дошку"

01 грудня 2011, 17:57
Власник сторінки
журналіст
0
574

Своїми рішеннями названі суди заборонили їм висловлювати публічні протести, позбавили конституцйного права на мирні зібрання, вільне висловлювання й захист громадянської позиції.

По суті, судове позбавлення "чорнобильців" можливостей  організованого публічного протесту - це заборона їм боротися за свої життя. Адже з такими скороченими пільгами, як заявляють самі ліквідатори, їм не вижити. Тому вони відважилися на жест відчаю - голодування перед органами влади, відповідальними за соціальну політику.

Мало того, що влада їх "почула" аж до смерті одного з голодувальників в Донецьку; оточила загонами міліції і вперто у відповідь на заклики нещасних протестувальників дослухатися до їхніх молитв, показує дулі, від сьогодні за посередництва маріонеткового правосуддя, ще й заборонила їм, "чорнобильцям", показуватися зі своїми протестами на очі.

Януковичі веліли "чорнобильцям" забиратися з вулиць і йти помирати вдома. Від чого саме - залишили жертвам на вибір: чи то від продовження або наслідків голодування, чи то від браку ліків. Що це як не повернення в Україну ганебної, нелюдської, сталінської, більшовицько-енкаведистської практики "чорних дошок" під час Голодомору.

І в цей час в "харизматичного і мудрого" Азарова, яким його побачив вийшовший в тираж Ларрі Кінг (такий собі Вольтер Дюранті новітніх часів - це англійський журналіст, який взяв інтерв'ю у Сталіна і потім у своїх статтях заперчував Голодомор), вистачає совісті висувати протестувальникам претензії: звідки, мовляв, йому брати для них кошти, які ті просять?

- В кого забирати, в інших інвалідів? - цинічно запитує Микола Янович.

 В Ахметова, ти, шкура безсовісна! У Пінчука, Тарути, Ярославського, Коломойського і компанії, в тих, що за останні два роки у рази збільшили свої мільярдні статки!  У Віктора Федорича, свого, улюбленого! Лише в одному його Межигір'ї - стільки пільг, що і не снилося! У біло-блакитних ділків! У їхніх фірм та фірмочок, що безкарно вимивають з Україні мільйони!

Також про офшори не забудь та вертолітні майданчики сам знаєш для кого й інші статті витрат на його, урку дебіллкуватого, утримання!  А ще - про Верхову Раду, СБУ, прокуратуру та МВС! Цього має вистачити!

Якщо ж ні, то тоді  по маєтках держчиновників пройдися, поверхи порахуй, у гаражі позаглядай, поцікався - як вони при своїх скромних зарплатах таке добро примудрилися нажити? Нехай поділяться.

Та й самому з особистої кишені не гріх буде до зібраної суми додати. Не збіднієш, гад. З голоду не помреш. І від болячки якої-небудь теж дуба не вріжеш. Бо не дадуть. Насильно врятують, вилікують. Бо ж не "чорнобилець". Це їм, рятувальникам людства, приборкувачам оскаженілого реактора, в голоді й холоді здихати...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.