На ЄВРО-2012 українська збірна має шанси поборотися за третє місце... в групі

03 грудня 2011, 11:01
Власник сторінки
журналіст
0
769

До таких невтішних прогнозів спонукають результати жеребкування групового етапу фінальної частини європейської футбольної першості. Сказати, що "не пощастило", значить нічого не сказати.

Питання про вихід нашої збірної з групи відпало само собою. Ні. З такими суперниками - ніколи. На жаль.

Єдине, про що можна сперечатися сьогодні, так це скільки очок вдасться набрати українцям: одне, три чи жодного і чи вдасться їм фінішувати не на останньому місці в групі.

Тільки зі шведами ми можемо розраховувати на задовільний результат. І то, треба буде дуже постаратися. Не думаю, аби французи та англійці, з якими ми гратимемо пізніше, дозволять нам попсувати їм настрій, а з тим і турнірне становище.

Може це нам така кара за януковича? Отримали за президента-конфуза суцільний конфуз з групою.

Уявляю, як виправдовуватиметься Олег Блохін: "А що ж ви хотіли? Щоб ми збірні Франції та Англії переграли? Та ще й в двох матчах поспіль? На такому важливому турнірі?".

Думаю максимум, на що може претендувати наша команда, так це на третє місце. В групі. Якщо мій прогноз не збудеться, буду тільки радий.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.