Новорічна "гей-вечірка" на "Інтері"

16 грудня 2011, 10:20
Власник сторінки
журналіст
0
944

У новорічних іміджевих заставках ведучі каналу відзняті в біло-блакитних костюмах "дідів морозів". А Олег Панюта бавиться дуже підозріло фалосоподібним предметом. Хлопці окремо від дівчат.

Асоціації з "гей-вечіркою" викликають надруковані «Телекритикою» світлини з відзнятими «Голубим...», тобто «Головним каналом країни» новорічними іміджевими заставками за участю Євгена Кисельова, Олега Панюти, Романа Кадеміна, Володимира Андрієвського, Дмитра Глєбова та інших.

Всі вони виступають  у костюмах "дідів морозів", тільки чомусь біло-голубих. Взагалі-то, ці кольори є звичними для нарядів снігуроньок. Чоловіки ж в образі «дідів морозів» у біло-голубому «прикиді» сприймаються, м’яко кажучи, не зовсім традиційно і викликають певні запитання. В даному випадку придумана авторами новорічних заставок  гра у корпоративні кольори виставляє  ведучих в дещо специфічному амплуа, адекватному кольору їхніх нарядів.

Причому "голуба тема" в любязно наданих прес-службою каналу фотографіях простежується не лише в костюмах. Вона і в зафіксованих моделях поведінки: хлопчики дружать з хлопчиками, а дівчата – з дівчатками.

Мало того, Олег  Панюта взагалі тримає в руках ну дуже підозріло фалосоподібний предмет. При цьому "обличчя каналу" виглядає настільки задоволеним, що аж світиться від щастя. Мимоволі виникає запитання: ведучий новин заснятий до використання (читай внутрішнього застосування "чудо"-іграшки) чи після?

 «Сказка - ложь, да в ней намек,

Добрым молодцам урок»

А.С. Пушкин.

 Євген Кисельов переглядає московську "голубу пресу": "Гм... Путін і Медведєв теж геї? Тоді все зрозуміло... А що тут пишуть про Януковича?.. Ого? Та невже?"

Ганна Панова (та, що посередині) своїм подружкам-снігуронькам на дивані: "А що, ці хлопці і дядьки всі геї? Тоді навіщо нас сюди запросили?". Ганна Гомонай: "Не знаю, давай ще трохи посидімо, подивимося..."

 Володимир Андрієвський (в центрі) знайшов собі партнерів на вечір і радіє з цього приводу. Ті теж задоволені його вибором

Олег Панюта і новорічний "зеленочлен»."Голубий" ведучий випуску новин, здається, намацав підходящий для себе розмір

 Дарина Капустян і Даша Малахова задовольнятимуться одна одною

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.