Відтепер День свободи став загальнонародним святом

31 грудня 2011, 14:40
Власник сторінки
Депутат Львівської міської ради. Голова ЛОО політичної партії «УДАР».
0

Кажуть, що після указу президента Януковича, який скасував указ Ющенка про День свободи, ми втратили це свято. Не згоден. Відтепер День свободи став загальнонародним святом.

Кажуть, що після указу президента Януковича, який скасував указ Ющенка про День свободи, ми втратили це свято. Не згоден. Відтепер  День свободи  став загальнонародним святом.

Скасувавши День свободи під надуманим приводом його поєднання з Днем соборності, Віктор Янукович показав, що в 2004 році, коли йому не вдалося прийти до влади в результаті фальсифікацій, затаїв зло на свій народ. Змішуючи святкування річниці Майдану з іншими заходами, він намагається витравити з пам'яті народної ті історичні дні, тому що боїться їх повторення.

Але народ, впевнений, не піддасться на цей виверт. Можна не сумніватися, що 22 листопада наступаючого року на головну площу країни вийде набагато більше людей, ніж зазвичай.

Думаю, на варто почати готуватися до цього дня завчасно. Буквально відразу після новорічних свят і канікул.

Читаючи обурені відгуки колег по опозиції про це новорічний «подарунок» В. Януковича, я закликають їх не сумувати. Адже це ж добре, що нинішній режим настільки недалекоглядний і невитриманий. З таким - злим і мстивим - режимом ми обов'язково впораємося, якщо будемо разом.

Намагаючись перекреслити нелюбимий для них День свободи, «регіонали» сприяють консолідації нації.

Хай живуть недалекоглядні володарі!

До зустрічі на Майдані-2012!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.