Віктор Янукович: беркутофренія на фоні демофобії

07 січня 2012, 10:40
Власник сторінки
журналіст
0
677

"Семь бед - один ответ: "Беркут". У надважкому ж випадку з "нашим" Віктором Федоровичем точніше було б сказати не про сім бід, а сімдесят сім. Але відповідь на них в нього - така сама.

Пацієнт - Віктор Федорович Янукович. Короткий анамнез.

Ратифікація Харківський угод - на вулицях "Беркут".

Виступ президента в палаці Україна - металеви щити навколо, "Беркут".

Розгляд "газової справи" в Печерському суді - металеві щити на вулиці, "Беркут" всередині приміщення і назовні, тиснява, брутальне поводження бійців спецпідрозділу з представниками ЗМІ та народними депутатами, автозаки.

День Незалежності - заборони проведення масових акцій, металеві щити,  заградзагони "Беркуту", автозаки.

Податковий Майдан - ліквідація наметового містечка, "Беркут", затримання і подальше кримінальне переслідування активістів, фабрикація карних справ.

Перша і друга річниці Помаранчевої революції - "арешти" Майдану на День Свободи у вигляді оточення головної площі країни щільним кільцем правоохоронців, "Беркут", сутички, автозаки, затримання.

Виступи "афганців" і "чорнобильців" біля стін Верховної Ради -вставновлення паркану, знесення паркану; відновлення паркану, повторна руйнація паркану; знову знесення - знову встановлення з подальшим укріпленням - бетонуванням загорожі; "Беркут".

Наметове містечко в Донецьку - люди в цивільному, знесення намету, загибель протестувальника, судова заборона, "Беркут".

"Чорнобильці" перед Кабміном - судова заборона заходу, перешкоджання в розгортанні намету для обігріву протестуючих ліквідаторів  - і це в морозну пору (!),  "Беркут".

Чорнобильські виборчі збори - "Беркут".

Флешмоб на Хрещатику в підтримку вимог російської опозиції - "Беркут", автозаки, затримування активістів.

Діагноз - беркутофренія на фоні основного захворювання - демофобії, обтяженої природною інтелектуальною недостатністю пацієнта з манією величі та моральною лабільністю.

Прогноз - несприятливий. Лікуванню майже не піддається.

З метою запобігання подальшому загостренню, що загрожує небезпекою для суспільства, рекомендується тривала ізоляція з проведенням інтенсивного психотерапевтичного курсу до досягнення часткової компенсації важкої хроніки.

Коли Віктор Федорич так робить, то, мабуть, думає,

що махами руками нагадує крила грізного птаха у польоті.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.