Голові КМДА у Києві не знайшлося храму на Різдво

09 січня 2012, 17:20
Власник сторінки
Керівник Центру військово-правових досліджень, адвокат
0
479

Інакше як пояснити те, що шановний голова міської державної адміністрації 7 січня відвідав Урочисту Різдвяну Божественну літургію у Свято-Почаївській Лаврі.

На мою думку, легко можна пояснити участь глави держави в Богослужінні у Почаєві.

 Погоджуюсь також, що вибір храму для відвідин є особистою справою кожного. Таке право закріплено в основному законі держави.

Однак, в ситуації коли столичний градоначальник, котрий так опікується інтересами киян, покидає Київ замість того, аби дійсно разом з мешканцями столиці в одному з наших прекрасних древніх храмів розділити радість Святого Різдва Господнього, виглядає ну м'яко кажучи незрозуміло.

Хоча після того, як на телевізійній картинці із храму в Почаєві, я побачив шановного пана Попова по праву руку президента України багато чого одразу стало зрозуміло і мені видається не потребує додаткових пояснень.

Виходить, що керівництву столиці забракло храмів для участі у Святковій Месі. Довелось їхати у Почаїв.

Ось лишень цікаво, чи наважився б голова КМДА на поїздку до Свято-Почаївської лаври, в разі аби президент захотів відвідати на Різдво Київський храм?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.